Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek De Vraagprijs

Reageer 0
Chicklit Queen Sophie Kinsella gaat als een trein! Er ligt dan ook wéér een nieuw boek van haar hand in de winkels: De Vraagprijs. Wederom een heerlijk humoristisch exemplaar. Ze.nl mag tien leZeressen blij maken! 
 
Het verhaal
Liz en Jonathan hebben niet één maar twee hypotheken, een berg schulden en een mopperende puberdochter. Tot makelaar Marcus in hun leven verschijnt ? en al hun problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Marcus regelt de perfecte huurders voor hun oude huis. Harten en dromen slaan op tilt. En spoedig zijn de levens van alle betrokkenen aan een grondige renovatie toe. Zou Marcus daar ook raad op weten?

Wie kent schrijfster Sophie Kinsella nou niet? Deze ware chicklit koningin schrijft de ene na de andere bestseller. Legendarisch zijn de boeken in de Shopaholic-reeks waar menig vrouw geen genoeg van kan krijgen. Herkenbaarheid en humor zijn in al haar boeken terug te vinden. Meer info over Sophie? Check haar (Nederlandse) website!
 
Winnen
Ben jij een echte Sophie Kinsella fan en kun je niet wachten om haar nieuwe exemplaar in één ruk uit te lezen aan de rand van het zwembad? Dat komt goed uit! Ze.nl mag namelijk tien exemplaren weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én The House of Books te liken op Facebook.
 
Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 23 juli 2012.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop het boek alvast dan alvast online bij bol.com. Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 5 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Jacky

  ik hou van lezen en dit boek staat op mn verlanglijst!!!!

 • meguda

  Grote fan van haar boeken. Deze staat nog op m'n verlanglijstje!

 • fashionableeightees

  Leuke boeken schrijft ze altijd! Dit boek heb ik niet!

 • Chantal

  Wauw ik hoop echt dat ik win! Lijkt me een super grappig boek voor straks op vakantie. Leuke actie!

 • Lotje

  lisettevanstokkom@hotmail.com

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen