Lifestyle / Media
Media

Nieuw: Amsterdam Fashion Week App

Reageer 0
Voor alle fashionista?s in da house is er goed nieuws: de Amsterdam Fashion Week heeft nu een eigen app! Een echte must have voor iedereen die de Fashion Week gaat bezoeken en wil volgen wat er allemaal gebeurt.
 
Amsterdam Fashion Week
Nog even voor degenen die niet precies weten wat de Amsterdam Fashion Week is: de AFW is in 2004 geïntroduceerd om Amsterdam te promoten als een inspirerende en internationaal georiënteerde modestad. Inmiddels is de AFW gegroeid tot hét halfjaarlijkse mode event van Nederland. De volgende editie zal dan ook van 6 tot en met 15 juli aanstaande plaatsvinden. Het event brengt designers, merken, inkopers en anderen creatieven bij elkaar. Het programma bestaat uit modeshows, beurzen, presentaties, lezingen en een publieks- en zakelijk programma. Een event waar elke fashionvictim bij móet zijn!
 

De AFW-app
Om de Fashion Week een beetje overzichtelijk en efficiënt door te komen is er nu een heuse app! Deze app gebruik je als een echte navigator gedurende de Fashion Week. Het heeft een overzichtelijke kalender waarin staat welke shows op welke dag en waar worden gehouden en het laat je zien welke fashion spots je niet mag missen.
 
Wat kun je nog meer vinden op de app?
  • Show en evenmentenschema
  • Informatie over de designers
  • Exclusieve video?s
  • Een city guide
  • En je kunt je fashionfavorieten delen
De app is ook verkrijgbaar voor Android. Wil je 'm downloaden? Dat kan hier!

Ga jij naar de Amsterdam Fashion Week?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen