Beauty / Lichaam
Lichaam

'Veertigplussers horen niet meer in bikini'

Reageer 0
Vrouwen openminded op het gebied van badkleding? Think again! Zeven op de tien dames vindt namelijk dat oudere vrouwen niet in een bikini horen te lopen. Volgens hen is het na de veertig: bikini uit, badpak aan!

Zelfs al heeft een veertigplusser een killer body waar Doutzen Kroes een puntje aan kan zuigen, dan nog hoort ze op het strand haar lichaam te bedekken met een groter stuk stof dan een bikini, blijkt uit onderzoek van online shop Isme.com. Dat vindt althans 70% van de tweeduizend ondervraagde vrouwen, zo meldt Daily Mail.

Opvallend is dat het vooral jongere vrouwen zijn die deze mening delen ? de veertigplussers zelf hebben weinig problemen met het showen van hun halfnaakte lijf.

De resultaten van dit onderzoek betekenen dus ook dat babes als Jennifer Aniston (43), Elle Macpherson (49), Gwen Stefani (42) en Courtney Cox (48) voortaan een badpak aan zouden moeten trekken, het liefst nog met een strandjurkje er overheen. 

Wat vind jij? Boven de veertig verplicht in een badpak? 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 12 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • vero232

  dat mogen zich zelf weten als ze zich prettige bij voelen waarom ook niet.

 • wendelien

  Wat heeft leeftijd ermee te maken of je een bikini draagt of niet? Dat bepaal je toch lekker zelf.

 • limchick

  dit vind ik echt klinkklare onzin xD als jij het wilt, al ben je 60 ( oke, dát is misschien een tikkie overdreven) kun je gewoon een bikini aan hoor.

 • Cheyennex

  Onzin, ik ben 16 en ik vind dat iedereen een bikini moet kunnen dragen. Het is toch juist mooi dat vrouwen over de 40 nog zo gelukkig met hun lichaam kunnen zijn dat ze het in bikini durven te showen?

 • fashionableeightees

  Ik vindt dat het wel kan!:)

 • PEM

  Wat een onzin, zijn ook echt geen representatieve onderzoeken dit.

 • -:+:-

  Wat een bullshit. @ alle veertig plussers: trek gewoon lekker je bikini aan als je dat wilt.

 • Andrea

  Mensen moeten eens minder zeuren en klagen, laat iedereen lekker doen wat ie zelf wil. Zie je iets wat je niet bevalt, kijk dan de andere kant op.

 • Anoniem

  ik ben wel geen 40 plus maar wel zwanger. hmm zal ik ook wel een badpak aanmoeten met mijn dikke 30 weken buik ;)

  wat een onzin. ze hebben het zeker aan meisjes van 15 gevraagd.. die vinden alles boven de 20 al oud

 • yolanda2

  Waar bemoeit iedereen zich mee, er zijn jongere meiden die een minder mooi figuur hebben dan een 40+ er en die ook gewoon in een bikini rondlopen, en niet te vergeten al die mannen met bierbuik die gewoon in hun blote bast rondlopen waar dan ook! Ik vind dat iedereen het zelf moet weten, de meesten weten heus zelf wel of het nog wel of juist net niet maar kan...;)

 • Sophie

  Ik denk dat het belangrijk is om je te kleden naar je figuur, maar je boven alles te kleden op een manier waarin je jezelf goed voelt. Mijn moeder van 60 draagt ook wel eens een bikini waar ze er goed in uitziet en zich goed in voelt. Kortom: leeftijd zegt niet alles :)

 • Anoniem

  Moet iedereen lekker voor zichzelf weten, al vind ik eerlijk gezegd wel dat ik liever een 40+ er met een normaal lijf in een bikini zie, als een meid van in de 20 die echt kolossaal is. ( gewoon verschrikkelijk dik. ) dat vind ik dan eerlijk gezegd weer net niet kunnen.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen