Beauty / Make-up
Make-up

WIN: Rimmel Londen Olympics make-up set

Reageer 0
2012 is een sportief jaar met het EK Voetbal, de Tour de France en vanaf 27 juli de Olympische Spelen! Voor deze laatste heeft Rimmel Londen een speciale limited collection ontworpen, en wij geven hiervan vier setjes weg!

Bij het EK draag je oranje nagellak, dus waarom zou je bij de Olympische Spelen niet helemaal losgaan met je make-up kwasten? Er is tenslotte altijd wel een gelegenheid om make-up te dragen te te kopen... en anders verzinnnen we wel een gelegenheid!

Rimmel speelt hier op in met hun Rimmel Londen Olympics-collectie. Deze is speciaal ontwikkeld voor de Olympische Spelen, die vanaf 27 juli tot en met 12 augustus in Londen worden gehouden. De collectie bestaat uit twee mascara?s, drie kleuren nagellak, twee kleuren lipgloss en twee kleuren oogschaduw en bevat alleen maar felle, zomerse kleurtjes!

De mascara?s: Scandal?eyes Mascara (? 11,99) en 100% Waterproof Mascara (? 9,49)


De nagellakjes: #300 Pop Your Pink, #700 Block Your Green, #200 Orange Your Life (allemaal ? 6,99)


Eén van de oogschaduwkleuren: #179 Block Your Green (? 6,99)


De lipglossjes: #605 Orange Your Life en #105 Pop Your Pink (beiden ? 6,99)

Deze collectie volgt, met de felroze, fris oranje en turquoise kleuren helemaal de trends van deze zomer: fel, feller, felst! Superleuk bij een zongebruinde huid. De producten zijn sinds juni te koop en zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Etos.

Win!
Is jouw beautycase wel weer aan wat nieuwe zomerse make-upjes toe? Ze.nl mag vier keer een Rimmel Londen Olympics-pakket weggeven! Deze pakketten bestaan uit alle make-upjes die je hierboven ziet. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De actie loopt tot en met 30 juli 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 7 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Karin

  Leuk net gehoord dat ik een van de winnaars ben, hele happy ;-)

 • -Chulita

  We hebben een winnaar in de categorie "Dingen waar je blij van wordt"! Super deze make-up set!

 • Inge van den Berg

  leuke vrolijke kleurtjes. Ik hoop dat de Olympische spelen er net zo zonnig uit gaan zien. Laat de zon maar komen. Rimmel heeft er al op ingespeeld met felle kleurtjes.

 • M1990

  mooi pakket zeg!!

 • Mignon Bouvrie

  Helemaal geweldig deze hippe toppie kleurtjes van Rimmel...........i love them so cute en zou ze allemaal tegeljk gebruiken om iets speciaals met mijn nagels te doen en dit met jullie te delen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dus hoop dat ik een kleine kans maak,bedankt voor ut delen van deze leuke actie's en jullie andere actie's jullie maken mij aldijd blij JOEPIE verheug me nu al ophe volgene gjes uit MAASTRICen ga vooral zo door!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • alexanouk

  Met zo'n kleurenexplosie van Rimmel London ben ik HELEMAAL heppiedepeppie en klaar voor deze happening in de UK :-)

 • fashionableeightees

  ??*´???`*???(¯`?´¯)???*´¨???`*?? hope, wish and dream dat ik 1 van deze setjes make-up zal winnen! Zo mooi looks van de olympische spelen! ??*´???`*???(¯`?´¯)???*´¨???`*??

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen