Beauty / Lichaam
Lichaam

Rokende vrouwen niet aantrekkelijk, rokende mannen wel

Reageer 0

Dames die wel van een sigaretje houden, opgelet! Alsof er niet genoeg redenen zijn om te stoppen: uit onderzoek is gebleken dat de meeste mannen compleet afknappen op een vrouw met een sigaret in haar hand. Maar... andersom niet!

Rokende vrouwen worden minder aantrekkelijk gevonden door het andere geslacht, dan vrouwen die niet roken. Dat blijkt uit een onderzoek van de Britse site Watchmywallet.co.uk.

Zo'n 57% van de 1500 ondervraagde mannen vindt een vrouw minder aantrekkelijk als ze weleens een sigaret opsteekt, zo meldt Female First. Een kwart van de mannen is hier wat nuchterder in, zij zeggen dat het voor hen geen verschil maakt of een vrouw rookt of niet.


Voor rokende mannen zien de resultaten van het onderzoek er een stuk rooskleuriger uit: maar liefst 63% van de ondervraagde dames geeft toe dat ze mannen juist aantrekkelijker vindt als ze roken, tegenover 22% die deze mening niet deelt.

Wat vind jij, rokende mannen: hot or not?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • lauwiesmile

  Ahhh bah. Nee geen rokende mannen voor mij!!

 • Mandoos

  Aan de ene kant vind ik het wel wat hebben. Hij moet alleen niet na een sigaret me meteen gaan zoenen. Vieze lucht!

 • ABERCROMBIE

  Ik heb een grote hekel aan rokende mannen!!!! Afknapper nummero uno!!

 • -:+:-

  Ik heb op zich geen probleem met rokende mensen, maar van roken gaat je mond stinken. Dus geen rokende vriendje voor mij meer, tenzij dat hij op kauwgompje gaat kauwen nadat-ie gerookt heeft ;)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen