Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Tickets festival BUITENSPELEN

Reageer 0
Heb jij aanstaande zaterdag nog niets te doen en hou je wel van een feestje? Doe dan mee aan onze winactie! Wij mogen namelijk 3 x 2 kaarten weggeven voor deze speeltuin voor gevorderden. Dus trek je sportpak uit de kast en gáán!
 
Op aanstaande zaterdag 14 juli slaan feestorganisaties De Nachtspelen en Apenkooi de handen ineen en komen met een nieuw intiem festival in Amsterdam: BUITENSPELEN. Bij BUITENSPELEN wordt een sportveld in Amsterdam-West omgetoverd tot een nieuwe festivallocatie met speeltuin voor gevorderden. Dus trek trek je joggingpak aan en maak je klaar voor het zaklopen, knikkeren, hinkelen, wedstrijdwippen, superserieus schommelen, vallen en weer opstaan!
 
Muziek
Maar natuurlijk staan ook de gaafste dj?s te draaien op dit festival. Wat dacht je van Boris Werner, disco legende Rahaan uit Chicago, Antal back 2 back met San Proper en Meester Moeilijk & Sjonnie Disco? Voor de volledige line-up kun je een kijkje nemen op de website van BUITENSPELEN.
 
Kunst
Maar naast muziek is er ook plaats voor diverse live painting acts en andere kunstvormen. Kortom? Verwacht een dag vol variatie, lekker eten, avontuur en kattekwaad uithalen in een knusse bosrijke setting. En oh ja, vergeet de dresscode niet!
 
Datum: Zaterdag 14 juli 2012
Openingstijden: 12.00 tot 23.00 uur
Lokatie: Sportpark Riekerhaven, Amsterdam
Ticket: Presale 30,- euro / tickets deur: 35,- euro
Voorverkoop: Tickets zijn verkrijgbaar via buitenspelen.com en in alle Primera winkels.

Winnen
Heb jij aanstaande zaterdag nog een plekje in je agenda? Doe dan mee met onze winactie! Wij mogen 3 x 2 e-tickets weggeven voor BUITENSPELEN. Om kans te maken op deze prijs dien je onderaan in te vullen waarom jij deze tickets verdient! Let op: aanstaande donderdag 12 juli worden de winnaars al getrokken, dus wees er snel bij.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen