Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Tickets Loveland Festival

Reageer 0
Het is weer bijna tijd voor het jaarlijkse festival dat om de liefde draait! Op 11 augustus vindt voor het zevende jaar op rij namelijk Loveland weer plaats in het Sloterpark. Wij geven 4 x 2 kaarten weg voor de partybabes onder ons!

Wij van de redactie zijn dol op festivals en Loveland is één van onze favo?s. Wat is er tenslotte mooier dan de liefde? Denk daar nog een zonnetje bij, goede muziek, vriendinnen en een drankje en je dag is helemaal goed.


De muziek van Loveland is erg divers. Zo staat de Fire!-stage garant voor vuurwerk op technogebied en zorgt de Rise-stage voor up lifting beats met fijne melodieën. Voor techno- en housemuziek kun je terecht bij de Underground-stage. In Nest zul je diepe, zwoele en warme houseklanken vinden, terwijl T-Dansant voor het tegenovergestelde staat. Hier is het simpelweg feest! Houd je meer van house? Ga dan naar de House-stage. Iedere bezoeker die aankomt bij een nieuwe stage waant zich tijdens Loveland Festival steeds weer in een nieuwe wereld. Gelukkig maar, want wat is er nou leuker dan je op een festival te laten verrassen en mee te slepen door de betoverende ambiance.


Line up
Het programma van Loveland Festival is erg sterk. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sven Väth, Gui Boratto, Dubfire, Solomun, Maceo Plex, Sasha, Fedde le Grand, Umek en Extrawelt? Voor de exacte line-up kun je even kijken op de website van het festival.

Met de muziek zit het dus wel goed, maar Loveland Festival is meer dan dat. Het prachtige en groene Sloterpark zorgt voor een heerlijke omgeving. Geniet dus samen met je vriendinnen van de fijne sfeer, de lekkere muziek, hopelijk de (ondergaande) zon en natuurlijk? de liefde!


Winnen
Houd jij wel van een feestje? Doe dan mee met onze winactie! Ze.nl mag namelijk 4 x 2 kaartjes voor Loveland Festival weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Vul vervolgens onderaan je e-mailadres in, zodat we je op de hoogte kunnen stellen als je gewonnen hebt! Simpel toch? De actie loopt tot en met 27 juli 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 5 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Robin

 • Lizzy

  One love at Loveland! Mijn party bff gaat trouwen en zou super graag nog een x los gaan met haar op LOVELAND!

 • Eva Hendriks

  Lijkt me heerlijk los te gaan!!

 • Lisa Lee

  Liefde, goed muziek, vrienden....wat wil je nog meer?? O ja...die kaartjes winnen :))

 • michellevalks

  super!!!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen