Get the look!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Met mode wil je uitstralen wie je bent. Voor bijvoorbeeld een feestje is het leuk om dan een specifieke look te creëren. Wij hebben een aantal looks voor je op een rijtje gezet met de bijbehorende fashionitems zodat jij er binnenkort ook zo bij kunt lopen!

1. De Celeb Look

Celebs als onder andere Kim Kardashian laten zien dat one shoulder dresses ontzettend sexy zijn. Daarom kun je er nooit genoeg in je kast hebben hangen. Deze mooie comfortabele zwarte jurk van Brandish is ideaal geschikt voor een avondje uit. Combineer de jurk met dit mooie tasje - geïnspireerd op de Chanel collectie - en een paar killerheels. Shop Enya black nu met een korting in de Mydress store.

Chanel Inspired
De Chanel Inspired Bag van Iwanthatmusthave.com past erg mooi bij deze look. Hij is dan ook gespot bij vele celebrities. De Chanel Inspired Bag is zowel chique als stoer heel goed te combineren met verschillende outfits. Deze musthave, gemaakt van een hoogwaardige stevige kwaliteit leer is betaalbaar en prachtig afgewerkt.

2. De Lauren Conrad Look
We blijven nog even  bij de one shoulder dresses, want we kunnen er niet genoeg van krijgen. Lauren Conrad straalt in deze mooie kleur blauw op de rode loper van de MTV Awards. Mydress.nl heeft bijna exact dezelfde jurk in haar collectie, maar uiteraard voor een fijnere prijs.

The Musthave Bag - Pastel
Elke celeb heeft wel een Birkin Bag in haar kast staan. Deze betaalbare look a like van een hoogwaardige kwaliteit leer is het perfecte alternatief tegen een lagere prijs. De prachtige pasteltint is erg hip deze zomer!

3. De We Love Missoni Look
We love colours, we love Missoni! Het populaire merk staat bekend om haar altijd vrolijke kleuren en mooie design, maar heeft vaak nog wel een prijskaartje! Mydress.nl heeft een jurkje geïnspireerd op deze mooie collectie (limited edition).

Cross Body Love - Camel
De Cross Body Love van Iwantthatmusthave.com is erg chic. De prachtige warme camel kleur is eenvoudig te combineren met verschillende outfits. De tas is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stevig leer.

4. De Summer Party in Style Look
Party time! Met deze lichtroze pailletten jurk uit de Lily?s Closet collectie sla je nooit de plank mis. Glitterjurkjes kunnen nu eenmaal altijd. Vooral deze lichtroze kleur is ideaal geschikt voor een feestje op het strand. Combineer het jurkje met een mooie clutch of deze gave knalroze tas van Iwantthatmusthave.nl.

The Musthave Bag ? Fuchsia Roze
 Deze betaalbare look a like Birkin Bag heeft een mooie fuchsia roze kleur. Zowel stoer als chique heel mooi te dragen.

5. De Tough Look
Little Black Dresses zijn tijdloos! Dit zwarte jurkje uit de Brandish collectie is vrouwelijk, elegant en erg flatterend. Combineer de Eva pencil dress met deze stoere studded bag voor een rauw effect. Het jurkje komt uit de limited edition en is daarom beperkt voorradig. Speciaal voor jullie nu met korting te shoppen..!

Hollywood Studded Bag
Show me the Studs Alex is een echte musthave. De studs geven de tas een hele stoere touch. Deze betaalbare look a like is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit leer.

Welke look vind jij het leukst?