Beauty / Haar
Haar

Test nu gratis SYOSS haarkleuring

Reageer 0
Toe aan een nieuw kleurtje? Dan hebben wij goed nieuws! Geef je namelijk op voor het testpanel en probeer nu gratis een SYOSS haarkleuring. Je kunt zelf je gewenste haarkleur opgeven!

Het is net uit met je lover, je hebt een nieuwe baan gevonden, je bent simpelweg niet blij met je haarkleur of je bent gewoon drastisch toe aan verandering: voor een nieuwe haarkleur is altijd wel een goede reden. Met de juiste kleur kunnen je ogen ineens flink gaan knallen of komt je huid beter tot zijn recht. Kortom: kleur kan veel doen voor je looks. Denk jij dat het tijd wordt voor een nieuwe kleur in jouw coupe? Je kunt nu bij Ze.nl gratis een SYOSS haarkleuring uitproberen!


SYOSS
biedt professionele haarkleuringen voor een betaalbare prijs. De professionele haarkleuringen zijn ontwikkeld met en getest door kappers en kleurexperts. De hoogkwalitatieve SYOSS formule verzegelt de intensieve professionele kleurpigmenten-mix  diep in het haar voor een langdurig, betrouwbaar, en glanzend kleurresultaat met professionele grijsdekking. De Color Seal Conditioner met Nutri-Care complex zorgt voor extra verzorging. Het herstelt het haar van binnenuit en beschermt het haaroppervlak voor gezond, glanzend haar.


Hoe kun je SYOSS uitproberen?
Stap 1:
Klik hier om naar de SYOSS website te gaan om te bepalen welke kleur je wilt gaan testen. Let op! We testen dit keer alleen SYOSS Baseline, en niet SYOSS Mixing Colors.
Stap 2: Bekijk hoe jouw haar eruit komt te zien met welke kleuring. De kleuren worden namelijk niet op elk haar hetzelfde!
Stap 3: Vul hieronder het formulier in en geef aan welke kleur jij wilt gaan uitproberen.
Stap 4: Nadat de kleuring is opgestuurd, ga je je haar kleuren.
Stap 5: Vul tenslotte de enquête in die je na een aantal weken van ons ontvangt. Als je deze invult maak je wederom kans op leuke prijzen!

Easypeasy toch? SYOSS stelt 75 kleuringen beschikbaar. Bij meer dan 75 deelneemsters zal er geloot worden.

Het testpanel is inmiddels gesloten!
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 5 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • alexanouk

  Oh la la .......ik ga een keer spannend doen als ik deze kleur mag gaan testen :-)
  De mensen zullen omkijken zo van.......is haar dat nou of niet ?

 • Patricia VanderLans

  ja spoeling zou beter zijn

 • xNerdynotdirty

  @Cindy, ja inderdaad!

 • Katelijne

  Jammer dat het om de permanente versie gaat en niet om een spoeling..

 • Cindy

  Hopelijk geldt dit ook voor de Belgen!^^

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen