Lifestyle / Media
Media

Single ladies gezocht voor De Bachelor

Reageer 0
Heb jij vorig seizoen ook zo zitten smullen van het tv-programma De Bachelor? Ben jij single en kun je wel wat romance gebruiken? Volgend seizoen komt er een nieuwe serie afleveringen van dit programma en jij kunt meedoen!

Wij van de redactie smullen van reality-programma's als De Bachelor. De romantiek, de intriges, de onderlinge jaloezie: we love it! Maar waarom op tv kijken als je er zelf bij kunt zijn?

De Bachelor
In De Bachelor gaan vijfentwintig dames samen met één droomman naar een tropische locatie. De droomman wil erachter komen of zijn ware liefde tussen de meiden zit door op verschillende dates te gaan die je in het dagelijks leven niet zomaar meemaakt.


Meedoen?
Voor dit programma is tv-productent Blue Circle op zoek naar vrijgezelle dames die willen meedoen. Ben jij tussen de 24 en 35 jaar en ben jij beschikbaar tussen september en half oktober? Zie jij een reis naar een tropische bestemming wel zitten? Durf jij de strijd aan te gaan met de andere dames voor jouw droomman? Stuur dan een mailtje naar casting@bluecircle.tv en wie weet zien we jou straks wel terug op tv..!

Onderstaand een filmpje van de Amerikaanse versie van de serie om alvast in de stemming te komen...


Zou jij meedoen aan zo'n reality-programma?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 3 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • ladydrum77

  ben veel te oud haha

 • Dragonbel

  Ik sterf nog liever als maagd!

 • vero232

  dat nooit
  wel hoe anderen afgaan gewoon leedvermaak zeg maar
  en hoe hopenloos somige mensen kunnen zijn.
  De Bachelor ik zat vol verbazing lopen kijken
  echt een leuke tv programma alleen om te kijken al.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen