Lifestyle / Celebs
Celebs

Relatiebreuk treft portemonnee van vrouw

Reageer 0
Wat doen we als het uit is met onze boyfriend? Juist: Shoppen. Na een relatiebreuk willen wij ons zelfvertrouwen opkrikken en dat doen we met gemiddeld 640 euro aan nieuwe kleding en een nieuwe haarcoupe.

Mannen voelen duidelijk veel minder de behoefte om eens gek te doen bij liefdesverdriet, zij geven slechts 191 euro uit om zich beter te voelen, zo blijkt uit een Britse enquête gepubliceerd op Female First.

Van de ondervraagde vrouwen zegt 43% dat ze zichzelf in een nieuwe outfit zou steken na een relatiebreuk, 61% van hen zou dit met een nieuw kapsel doen. Vrouwen doen dit vooral om hun zelfvertrouwen een boost te geven.


Van de vrouwen gaat 11% nog een stapje verder en zou naar de plastische chirurg gaan om zich beter te voelen, hetzelfde geldt voor slechts 6% van de mannen. De helft van de dames ging al na een breuk op dieet om zichzelf beter te voelen.

Mark Pearson van MyVoucherCodes.co.uk, het bedrijf dat het onderzoek liet uitvoeren: "Iedereen is bezig over de nieuwe jurken van Katie Holmes sinds ze bekend maakte dat ze van Tom Cruise zal scheiden, daarom wilden we weten of de Britten op dezelfde manier met hun liefdesverdriet omgaan. Een relatiebreuk treft de portemonnee van dames duidelijk harder dan die van mannen."

Wat is het eerste wat jij jezelf cadeau zou doen, als het uit zou gaan met je vriend?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen