Het dagboek van Ze

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Er zijn de afgelopen tijd genoeg gezellige momentjes geweest op en buiten de redactie. Zo hebben we bruidsjurken mogen passen, Birgit Schuurman mogen interviewen en weer heel veel leuke spulletjes mogen ontvangen! Ben je benieuwd naar afgelopen weken in foto's? Take a look!


Jaja, een droom kwam uit; Karin en Petra mochten helemaal losgaan in de bruidswinkel en hebben twee uur lang bruidsjurken gepast!
Links: Ze kunnen niet kiezen!
Rechts: Even poseren in de etalage...


Zie hier alvast een voorproefje van het resultaat. Houd Ze.nl in de gaten voor nog meer jurken!


Het vakantieboekenseizoen is begonnen! We zijn weer aardig verwend op de redactie.
Links: Er hangt iets in de lucht ontvingen wij laatst op de redactie, binnenkort geven we een aantal exemplaren weg!
Midden: Ook dit boek van Hilary Reyl kregen we opgestuurd. Ideaal voor tijdens je vakantie.
Rechts: Soms kopen we zelf ook nog weleens wat. Karin schafte alvast deze fijne chicklits aan voor op vakantie.


Karin onderging vorige week een hannah-experience! Er zijn slechtere dingen om de werkweek mee te beginnen... Het report komt binnenkort online!


Links: Karin kreeg ook deze hele fijn producten mee naar huis om te testen. Ze smeren ontzettend fijn en ruiken god-de-lijk!
Rechts: Ook kregen we deze schattige pink flipflops van Rosada, waarmee je helemaal de blits kunt maken op het strand.


Links: We kregen hele mysterieuze chipszakken van Lay's op de redactie...
Midden: Het bleken de nieuwe smaken te zijn die gisteravond bekend zijn gemaakt!
Rechts: En Karin laat haar schatjes nooit meer gaan...


RedactriZe Madelon en freelancer Naline waren vorige week samen bij de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, altijd weer een leuk feest! Wie was er ook?


Omdat we binnenkort een artikel gaan schrijven over Syoss, hebben we een hele plank vol producten gekregen om uit te testen!


Links: Deze EHBO-kit van Swisscare cosmetics kregen we om onze vroegtijdige rimpels aan te pakken. We worden oud...
Midden: Bourjois heeft ook iets nieuws op de markt; mini nagellakjes. Wat zijn ze toch cute!
Rechts: Kennen jullie het drankje Aperol al? Wij kregen deze lekkere fles, samen met prosecco en bubbelwater om met Aperol te mixen. De rest van de dag was het errug gezellig op de redactie...


Petra heeft vorige week Birgit Schuurman mogen interviewen en dat vond ze superleuk (en stiekem best een beetje spannend)! Houd voor het interview Ze.nl in de gaten!


En toen de thermometer van de week zo'n dertig graden aan ging geven, was het op kantoor natuurlijk veel te warm... Dus na het werk was het chillen geblazen op het dakterras van Petra. Hoe fijn!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!

Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.