Lifestyle / Media
Media

Tip: Shopping in Rotterdam on a budget

Reageer 0
Over de schoonheid van de stad Rotterdam zijn de meningen verdeeld, maar als er één ding is wat in Rotterdam perfect kan is het wel? shoppen! Een van onze freelanZers Jocelina heeft er zelfs een e-book met tips over geschreven.

De koopgoot en alle andere bekende winkelstraten van Rotterdam kennen we intussen wel. De grote hamvraag voor alle - krap bij kas zittende - shopaholics is natuurlijk: waar vind je de leukste budget shoppingadresjes? Ze.nl freelanZer Jocelina Paixão Fortes wijst je graag de weg in haar Engelstalige e-book Shopping in Rotterdam on a budget! Van kleding-, kookgerei- en interieurwinkels tot de lekkerste lunchadresjes: ontdek waar Rotterdammers shoppen op je iPad, laptop of e-reader.

Shop as the locals do
In Rotterdam kun je ook met een klein budget leuke items scoren, als je
maar weet waar je moet zijn. De leukste koopjes vind je zowel in de grote
winkelstraat als in de verstopte boetiekjes. Local Jocelina deelt 15 shoppingtips zoals haar favoriete cupcake bakery Alice in CAKEland (mjum!), de populaire vintage shop Sister Moon en het sneakerparadijs Funkie House. Alle tips zijn vanzelfsprekend gekoppeld aan de GoogleMap achterin het e-book. Ook adviseert de budget fashionista hoe je on a budget naar Rotterdam kunt reizen en er kan slapen. Of je nu een dagje of een heel weekend gaat shoppen in Rotterdam, dit e-book is je local guide met shopadresjes die een bezoek waard zijn!

Technische informatie
Het e-book is opgemaakt in pdf en vanaf nu voor ? 8,- ($ 9.95) op Pink Chocolate Break te downloaden. Klik op 'Buy Now', selecteer je betaalwijze en het downloaden start vanzelf.

Jocelina
Als Ze.nl zijn we natuurlijk trots dat onZe Jocelina Paixão Fortes naast haar werkzaamheden voor Ze.nl haar eigen e-book heeft uitgebracht! Daarbij is ze ook nog lifestyle blogger met een passie voor budget shopping en reizen. Beide passies weet ze te combineren in haar nieuwe e-book Shopping in Rotterdam on a budget. Naast dit project heeft Jocelina sinds oktober 2009 een lifestyle blog Pink Chocolate Break, een feel good blog voor vrouwen.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 2 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • -:+:-

    hé goede tip, ik zal eens kijken wanneer ik dat boek zal downloaden ;)

  • fashionableeightees

    Ja, heel erg leuk en betaalbaar!:)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen