Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek Er hangt iets in de lucht

Reageer 0
Van chicklits kunnen we nooit genoeg krijgen! Onlangs ontvingen wij op de redactie een exemplaar van het boek Er hangt iets in de lucht. Een heerlijk smeuiig verhaal van Sasha Wagstaff. Ze.nl geeft 10 exemplaren weg!

Het verhaal
Toen Cat Hayes in een opwelling trouwde met een knappe, berooide ober in St Tropez, kon ze niet vermoeden dat ze enkele weken later weduwe zou worden. En wat ze al helemaal niet wist, is dat wijlen haar echtgenoot in werkelijkheid Oliver Ducasse heette en erfgenaam was van het beroemde Ducasse-parfumimperium? Cat wordt uitgenodigd op het chique landgoed van de familie Ducasse, waar ze hen in ontredderde toestand aantreft. Sommige familieleden ontvangen haar met onverholen vijandigheid en wantrouwen; vooral Olivers neef Xavier, zelf een eersteklas playboy, behandelt haar als een ordinaire golddigger. Wat moet ze doen? Zo hard wegrennen als haar hoge hakken haar kunnen dragen? Of is zij juist de vrouw op wie deze verwarde, rouwende familie eigenlijk zat te wachten?

Over de auteur
Sasha Wagstaff (1971) woont met haar man en dochter in Essex. Als kind was ze gek op school. Ze had niets met cijfertjes, maar met letters des te meer. Maar na de universiteit kreeg Sasha geen carrière in talen, maar trad ze in haar vaders voetsporen en ging werken bij een bank. Totdat Sasha een idee had voor een roman en ze dit uittypte op een oude laptop. Wat begon als een hobby werd ineens heel serieus. Aangemoedigd door haar man besloot ze haar baan op te zeggen en zich volledig op schrijven te richten. Haar debuutroman Hij is van mij! verscheen in 2010 en was een groot succes. Het werd door het Engelse Red Magazine uitgeroepen tot strandboek van het jaar.

Winnen
Kun jij nog wel een lekkere chicklit gebruiken voor onder de parasol? Dat komt goed uit! Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek Er hangt iets in de lucht! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 15 augustus 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Julia Bernard

  Het lijkt me echt een geweldige boek.

 • Nathalie Bosman

  Ik ben een echte leesfanaat :-) hopelijk maak ik een kansje

 • rilana213

  Ik ben dol op lezen en zeker een chiclits is een van de boeken die ik graag lees. Dus daarom doe ik graag mee. Heb nog heel even vakantie en dan vind ik het heerlijk om allerlei boeken te lezen, dus ik zou zeggen Kom maar op!

 • Amanda

  Ik ben zo dol op chicklits. Ik verslind er in een maand tijd zeker wel 4! Kom maar op met dit leuke boek!

 • Rina

  Dit lijkt mij een fijne boek, mijn type verhaal.

 • Jacky

  Ik hou van lezen, dus deze moet in mn collectie komen haha!!

 • fashionableeightees

  Lijkt me een mooi boek!:)

 • alexanouk

  Can't wait

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen