Trendy schoenenrekken

Wonen door Redactie Ze.nl
Liggen jouw schoenen ook altijd door het hele huis verspreid waardoor je minimaal drie keer per week struikelt over een paar pumps? Dan wordt het tijd voor een schoenenrek! Maar natuurlijk niet zomaar een, wel een hippe versie!

De Nederlandse designer Mark Hark heeft de architectonische Shoe Tree ontworpen. Dit schoenenrek is een échte blikvanger, en zet al je mooie sneakers en chique pumps goed in de spotlight. Het rek is verkrijgbaar in wit of zwart, en voor de dozen kun je uit wit, zwart, roze of turquoise kiezen. Met een handig doorkijkvenster in elke schoenendoos heb je een duidelijk overzicht op je collectie, en zo kun je dus eindelijk een goede beslissing maken over welke schoenen het beste bij je outfit passen. Je kunt er of twaalf paar schoenen in kwijt, of elf paar in de kleinere versie.  Klik hier voor meer informatie over de Shoe Tree.


Dan zijn er nog andere opties; zoals de minimalistische Zalando schoenenkast of de Marina schoenenkast voor een zomerse cottage stijl. ?Manolo?s en Slippers? staat geschreven op de bovenkast van deze witte houten ladenkast en op de onderkant ?Brushes? en ?Cream?.


En wil je zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen, maar toch je schoenen in één oogopslag kunnen zien en uitkiezen, dan is de praktische schoenenkast Spin een ideale optie. Ontworpen door Henri Garbers; deze kast is slechts 20 centimeter diep en kan dus gemakkelijk in een smalle gang of kamer geplaatst worden.


Al deze trendy schoenenrekken zijn verkrijgbaar via Fashion for Home.