WIN: Bioskaartjes Seeking a friend for the end of the world

Winacties door Redactie Ze.nl

Zin in een bijzondere film waarin Keira Knightley weer als vanouds schittert? Seeking a friend for the end of the world is een fijne dramady met zowel comedy als drama. Ze.nl mag 6 x 2 bioskaartjes weggeven!

Het verhaal

Een eigenzinnige en originele komedie over Dodge (Steve Carell) en zijn buurvrouw Penny (Keira Knightley), die samen een roadtrip maken om zijn jeugdliefde terug te vinden voordat de wereld vergaat.

Wanneer bekend wordt dat een asteroïde binnen drie weken een einde zal maken aan al het leven op aarde, besluit de eeuwige loser Dodge op aandringen van zijn excentrieke buurvrouw Penny een roadtrip met haar te maken om zijn jeugdliefde terug te vinden. Deze beslissing leidt tot een bijzonder grappige, maar ook ontroerende reis door een wereld die geen regels en wetten meer kent, waar alles mag en niets meer hoeft.


Winnen

Ze.nl mag 6 x 2  vrijkaartjes weggeven voor de film Seeking a Friend for the end of the world. Let op: check hier even of de film bij jou in de buurt draait! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klikl vervolgens onderaan op de 'meedoen-button'. Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 17 augustus 2012.

 
Seeking a friend for the end of the world draait vanaf donderdag 9 augustus in de Nederlandse bioscopen!