Beauty / Lichaam
Lichaam

Mannen willen vrouw met make-up

Reageer 0
Gavin Rossdale ziet zijn vriendin Gwen Stefani het liefst met make-up, dat zei Gwen onlangs in een interview. Drie op de vier mannen zijn het daar mee eens, zo blijkt uit een enquête. Ze zien hun vriendin ook liever met make-up op.

Oh mannen toch, wat zijn jullie oppervlakkig! Uit de enquête blijkt dat jullie je meer aangetrokken voelen tot je vriendin als ze een laagje make-up draagt! Een bijkomende 21% vertelde dat ze graag willen dat hun vriendin of vrouw make-up draagt voor speciale gelegenheden. Ter vergelijking: slechts 6% van de mannen verkiest een fris, make-upvrij gezicht.


"Het verwondert me niet dat mannen hun vriendinnen verkiezen mét make-up. Er is niets zo sexy als een vrouw met zelfvertrouwen, en daar zorgt make-up voor. Al is het maar een beetje mascara of conceaer", zegt Emma van Escentual.com, die de enquête uitvoerde.

Wanneer aan de mannen gevraagd werd welke make-up ze het liefst zien, kwamen Gwen Stefani's felrode lippen niet als winnaar uit de bus. De favoriete look bleken de smokey eyes te zijn, die we vaak zien bij onder andere Mila Kunis, Kate Moss en Sienna Miller. "Die look is volgens mannen zowel tijdloos, sexy als mysterieus", aldus Emma. Gekleurde lippen eindigden wel als tweede op het lijstje van de mannen, een egale teint als derde.

Doe jij ook make-up op om de mannen te plezieren of doe je het puur voor jezelf?
 
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 3 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Kaatje

    En dan ondertussen maar roepen dat ze van puur natuur houden. Ja hoor jongens ;)

  • -:+:-

    Ik gebruik make up puur voor mezelf. Oh ja ik kan zelfverzekerd zijn zónder make up en ik denk dat er heel veel vrouwen ook zo zijn.

  • vero232

    ik doe het meer voormezelf

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen