Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: The Hunger Games dvd en boekenreeks

Reageer 0
Heb jij ook zo genoten van de film The Hunger Games in de bios? Of heb jij het boek gelezen en wil je de film nog zien? Geen nood. Ze.nl mag namelijk een aantal boeken- en dvd-pakketten van The Hunger Games weggeven!

Het verhaal
The Hunger Games speelt zich af in een niet al te verre toekomst. Het voormalige Noord-Amerika staat bekend als het land Panem, waar het regerende Capitol van haar twaalf districten eist dat zij jaarlijks één meisje en één jongen leveren voor The Hunger Games. De 24 door loting geselecteerde jongeren worden gezamenlijk in een gigantische arena gezet, waar slechts één levend uit kan komen. De rest van Panem wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen...


De zestienjarige Katniss Everdeen komt uit district 12, een van de armste districten. Ze weet zichzelf, haar moeder en zusje Prim in leven te houden door illegaal in de bossen te jagen met haar beste vriend Gale. Maar dan wordt Prim geselecteerd voor The Hunger Games. Katniss twijfelt geen moment en neemt de plaats van haar zusje in. Vanaf dan heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken. Afwegingen tussen de dood en mededogen, maar ook tussen liefde en leven.

Wat wij van de film vonden? Dat kun je in deze recensie lezen.


Winnen
Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Wij geven een aantal dvd- en boekenpakketten van The Hunger Games weg! Om precies te zijn mogen we drie pakketjes met het boek en de dvd weggeven. Daarnaast is de hoofdprijs de boekentrilogie en de Blu Ray-dvd van de film.

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klikl vervolgens onderaan op de 'meedoen-button'. Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 2 september 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 11 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Marrie Sterk

  Ik heb de film niet gezien en het boek niet gelezen, maar wel veel over gehoord, ik ben daardoor wel razend enthousiat geworden.
  Aan de ene kant lijkt het me vreselijk. Maar toch wil je het zien.
  Het lijkt me een meeslepend en aangrijpend verhaal.

 • KirstenD

  Vond de film geweldig en heb het eerste boek al besteld!

 • Anna Tonk

  Cool!!

 • Inge van den Berg

  Persoonlijk vind ik een boek beter dan de film die ervan is gemaakt. Wat wordt geschreven kan niet allemaal vertaald worden in de film. Deze boeken en film ken ik niet en kan er geen oordeel over geven. Gezien de recensies lijkt het me een spannende film/boek. Geliked en geshared.

 • M1990

  Ik heb de boeken in no time uitgelezen! Heb ze verslonden! De film heb ik (helaas) nog niet gezien maar wil um dolgraag hebben/winnen!

 • CurlyGirly

  Jammer dat de dvd in blue ray is :(
  Heb geen blue ray dvd speler, maar een simpele dvd speler,
  ingebouwd in mijn televisie.
  En jullie op facebook 'liken' vind ik eigenlijk wat irritant.
  Krijg ik elke dag updates te zien, terwijl ik die liever op de site zelf bekijk.
  Dit keer vond ik het een leuke winactie, maar helaas...

 • Lotje

  Ben heel benieuwd naar het boek :)

 • fashionableeightees

  Lijkt me zo leuk! ;-)

 • daantje5979

  Geweldige film!!! Inderdaad een musthave voor THG fans!

 • alexanouk

  Echt collectors items voor de die-hard-THG-junkies :p
  Film is FANTASTISCH en SPECTACULAIR en voor mij nu al DE FILM van het jaar .............zo mooi

 • Rilana van Oostenbru

  Dit vond ik zo'n mooie film, ik zou hem heel graag thuis nog een keer willen zien. Ook het boek lijkt mij super om te lezen, daar haal je toch weer heel andere dingen uit als bij de film! dus... keeping my fingers crossed!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen