Beauty / Lichaam
Lichaam

Vrouwen knappen af op spierbundels

Reageer 0
Er zijn heel wat mannen die zich dag in dag uit staan uit te sloven in de sportschool om er zo gespierd mogelijk uit te zien. Maar wat blijkt nou? De meeste vrouwen vinden een té gespierd lichaam een regelrechte afknapper!

Dus mannen, het kan wel een tandje minder. Wij ladies vinden zo?n spierbundel helemaal niet zo sexy. Uit een recente enquête uitgevoerd door watchmywallet.com blijkt namelijk dat maar liefst 82% van de vrouwen die mening heeft, zo meldt Female First.

Toch ziet de vrouw liever wat spieren bij de man, dan vetjes. Van de ondervraagden denkt 63% dat ze zich nog meer aangetrokken zou voelen tot hun man als hij wat extra spieren kreeg.

Maar 13% van de vrouwen gaf aan dat ze een man het liefst superdun zien. Grassprietjes doen er dus wel goed aan om een paar bezoekjes te brengen aan de sportschool.

Mannen maken zich echter niet zo druk om hun gewicht, zo blijkt. Gemiddeld geven ze slechts 15 euro per maand uit aan manieren om gewicht te verliezen. Daarbij kun je denken aan fitnessabonnementen, dieetdrankjes of voedsel en personal trainers.

En zelfs als de mannen hun dagelijkse work out wat uit het oog zouden verliezen, kan dat niet veel kwaad, want 72%  van de vrouwen zou het niet heel erg vinden als haar man wat meer vetjes zou krijgen.

Houd jij van gespierde mannen?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • bluemoon

  Ik kan een man die heeft het zonder sporten,Surinaamse mannen de meeste zijn zo zonder anabolen of extreem sporten,te extreem is ook niet mooi zoals deze,maar zonder die sixpack....vindt het niet mooi zo op de foto

 • Madeliefje49

  nee niet echt

 • vero232

  nee ik vindt niet mooi en niet gezond

 • CurlyGirly

  Ik houd er ook niet zo van als ze te gespierd zijn.
  Zo gespierd dat het net bodybuilders zijn.
  Maar lopende skeletten vind ik ook weer geen gezicht.

 • Snoessepoess

  ik vind (erg) gespierde mannen echt niet mooi, ook ik ben wel eens raar aangekeken als ik dat zei.

 • -:+:-

  Ik kick juist op gespierde mannen :)

 • Oatifix

  Hehe, dat heb ik altijd al gevonden. Ik hou niet van opgepompte lijfjes (m/v)

 • Curry1991

  Toen ik die mening deelde met verschillende mensen werd ik met scheve ogen aangekeken, ben blij dat ik toch niet gek ben ^^

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen