Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Workshop paaldansen voor twee personen

Reageer 0
Heb jij altijd al eens lekker aan een paal willen slingeren (?!) voor een stevige work out? Lees dan snel verder, want wij hebben nu een hele leuke actie. Ze.nl mag namelijk 10 x 2 paaldans workshops weggeven!

Paaldansen: dacht je vroeger vooral aan vieze stripclubs met geile mannetjes, tegenwoordig is paaldansen hip! Waarom? Het is een stevige work out waarbij je flink veel spieren traint. Bovendien is het goed voor je zelfvertrouwen: je gaat je er sensueel en mooi door voelen, dancing queen!

De workshop
Deze workshop van Belevenissen.nl duurt twee uur en is te volgen in de plaatsen Tilburg, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam na reservering. De les bevat een warming up met salsa-latin dans, stretching en krachtoefeningen, paaldansen, intensieve stretching en de cooling down. Tijdens deze les verleg je je grenzen waardoor je op een leuke manier aan je lichaam, geest en zelfvertrouwen werkt. Je oefent daarbij een bepaalde choreografie, om te leren de paaldans bewegingen aan elkaar te plakken tot één geheel. Tot je een echte sexy choreografie hebt!

Belevenissen.nl
De workshop is verkrijgbaar via Belevenissen.nl. Belevenissen.nl biedt de allerleukste cadeautips aan. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een originele belevenis! Op de website staan meer dan 200 arrangementen waar je uit kunt kiezen: rijden in een Ferrari, indoor skydiven, heerlijk ontspannen in een kuuroord en nog veel meer! De belevenissen kunnen online direct worden besteld en de cadeaubon heb je op werkdagen binnen 24 uur al in huis.

Winnen
Durf jij het aan om samen met je vriendin deze spannende, maar leuke workshop te volgen? Doe dan snel mee met onze winactie! Ze.nl mag 10 x 2 workshops weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én Belevenissen.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 5 september 2012.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 6 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • KirstenD

  wil het wel eens proberen, heb gehoord dat het onwijs moeilijk is!

 • Eva Gladdines

 • Astrid45

  Yes, i like it! Ik ben heel erg benieuwd hoe het is om in die paal te hangen?

 • Snoessepoess

  dit jaar paaldansen als vrijgezellenfeest van een vriendin gehad. Superleuk, maar had wel een paar dagen énorme spierpijn...

 • -:+:-

  Het is een hele leuke actie, alleen heb ik geen vriendin waaarmee ik dit kan doen helaas. Ik zou graag aan deze actie mee willen doen, maar ik weet niet met wie ik dit zou kunnen doen. :S

 • Anoniem

  Hahaha lachen hoor..Ik wil ook wel aan zo een paal hangen:). Op www.belevenissen.nl vindt ik nog wel meer gekke cadeautips & originele cadeaus bijv. ezelwandelen http://belevenissen.nl/informatie_belevenis/ezelwandeling-met-gezin hahaha hoe kom je erop. Gun mij die belevenisbon:).

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen