Lifestyle / Celebs
Celebs

Monique Smit bedrogen door vriend

Reageer 0
De 23-jarige Monique Smit is bedrogen door haar vriend Jeffrey Bok. De FC Volendam-voetballer hield er al maanden in het geheim een affaire op na, en niet zomaar één: Jeffrey ging vreemd met een 40-jarige moeder.

Het verhaal ging al een aantal maanden de ronde in Volendam, waar Monique en Jeffrey beiden vandaan komen, maar bereikte Monique pas als allerlaatst. De vrouw met wie de 20-jarige vriend van Monique vreemdging was een dorpsgenoot en een gescheiden moeder van drie kinderen, zo meldt Story. Het is niet duidelijk wanneer het overspel plaatsvond.

Story wist via een ingewijde beslag te leggen op het verhaal. Nadat Monique haar vriend met de roddels confronteerde, gaf hij de affaire meteen toe. Ook liet hij weten spijt te hebben van het bedrog.


Monique en Jeffrey in 2011, op het huwelijksfeest van Jan Smit en Liza

Monique heeft het er, naar eigen zeggen, moeilijk mee gehad en heeft geworsteld met haar gevoelens. Toch is ze zo verliefd op haar vriend dat ze hem de misstap heeft vergeven. In een officiële verklaring via haar management heeft ze laten weten het moeilijk te hebben gehad, maar dat ze het waard vond om de relatie nieuw leven in te blazen. Inmiddels is het stel gelukkiger dan ooit: "We hebben samen keihard gevochten en elkaar weer teruggevonden."

Monique vergaf haar Jeffrey na deze misstap: zou jij dat ook gedaan hebben?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 9 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • MONIKI

  @daanie, ik vind dat leeftijd hier totaal niet mee te maken heeft...t was net zo erg geweest met een jongere meid..

 • marilyn

  Marilyn. Sorry Monique. Liefde maakt blind. Maar als hij je nu al ontrouw is... zal het waarschijnlijk niet bij deze ene keer blijven Niet echt een stabiele basis om een langdurige relatie op te bouwen Ik zou hem laten vallen... Al zal dat, zeker in de eerste fase na de breuk, nog piin doen. De keuze is aan jou, Monique. Denk er nog eens goed over na..

 • Madelon

  @Meonly: RTL Boulevard gezien vandaag? Daar gingen ze zelfs langs bij de minnares...

 • Anoniem

  Ik heb het in me relaties nog niet meegemaakt dat hij vreemd ging.. Maar mij verstand zegt nee ik wil je niet meer..Maar wat zegt mij hart als ik in zo'n situatie terrecht zou komen... We maken allemaal fouten

 • meonly

  Wat een bron ook: de story... Toch blij dat die moeder niet met naam en toenaam wordt genoemd, haar kinderen zouden geen leven meer hebben.

 • Chantal

  Leuk ook voor de 3 kinderen van de alleenstaande moeder. Waarom denken mensen toch altijd dat kinderen niks snappen??

 • Daanie

  Heel vieze actie van hem zeg! Ik snap niet dat ze hem nog terugwil hierna, en dan doel ik zeker op het feit dat ze s' avonds weer samen het bed moeten/gaan delen.. na zijn escapades met een oudere vrouw.. ieeewwwww!!

 • Vera

  Ik geloof er niets van... Alsof hij OPEENS gaat veranderen, no way!

 • vero232

  nee dat nooit een misstap daar is de gat van de deur

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen