Lifestyle / Celebs
Celebs

X Factor-auditant gaat door het lint

Reageer 0
Als je denkt dat audities voor talentenjachten geen goede tv meer opleveren, dan heb je het mis! Een auditant van The X-Factor UK trapte na haar auditie flink van zich af en claimt erin geluisd te zijn. En nu blijkt waarom?

Zoe Alexander is een op het oog doodnormale, 22-jarige zangeres, afkomstig uit Wales. Met een vader die Tom Jones-imitator is en een moeder die graag in de huid kruipt van Shania Twain, kan Zoe bijna niet anders dan ook iemand imiteren voor de kost. En met succes: al een paar jaar verdient ze haar brood als zangeres Pink. Toch wil ze bekend worden als een zangeres met haar eigen identiteit, in plaats van als Pink-imitator. Ze besluit auditie te doen voor The X Factor UK, maar haar deelname aan het programma lijkt al gedoemd te mislukken als ze het nummer So What van ? jawel ? Pink besluit te zingen.


Wanneer de jury haar wijst op het feit dat ze met zo'n auditie niet bepaald van haar Pink-imago af zal komen, probeert Zoe het nog met Next to Me van Emily Sandé, maar de jury ziet het al: Zoe Alexander zal voorlopig geen nummer 1-hit scoren. Ook niet onder Pinks naam. Als duidelijk wordt dat de jury Zoe niet door zal laten gaan naar de volgende ronde, gaat het mis? Zoe's auditie werd vorige week zaterdag uitgezonden tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The X Factor UK. Bekijk de beelden hieronder!


Zoe is na haar auditie gearresteerd en heeft een officiële waarschuwing gekregen voor het slaan van één van de producers. Maar alsof dit nog niet erg genoeg is... De rel houdt hier nog niet op. Zoals Zoe na haar auditie al claimt, beweert ze dat de programmamakers haar juist gevraagd hebben om een nummer van Pink te doen als auditie. Daarnaast zouden ze haar hebben opgefokt om zo heftig mogelijk te reageren, zo vertelde ze tegen de Britse krant Sunday Mirror. Alles voor de kijkcijfers? "Het programma heeft me erin geluisd", claimt ze. "De intentie was om me voor lul te laten staan. Toen Gary Barlow zei dat ik een Pink-imitator was, reageerde ik verbaasd, dat moest. Maar daarna begonnen ze me te bespotten en me uit te lachen. Ze wisten heus wel dat ik een eigen persoonlijkheid heb."


De zangeres claimt tegenwoordig zelfs een wrak te zijn. "Ik vertrouwde mensen en had veel zelfvertrouwen. Nu vertrouw ik niemand meer en slaap ik heel slecht", zegt ze. "Ik ben een nerveus wrak geworden. Deze auditie vond plaats in juni, maar ik ben nog steeds aan het dealen met wat er gebeurd is."

The X Factor UK heeft via een woordvoerder laten weten dat er niets waar is van wat Zoe zegt. Kandidaten zijn vrij om te zingen wat ze willen. Volgens Daily Mail was het management, All Star Entertainment Wales, de afgelopen week onbereikbaar voor commentaar.


Denk jij dat Zoe er echt in geluisd is door de programmamakers van The X Factor UK, of geloof jij in één grote publiciteitsstunt?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 6 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Lausjeee

  In Nederland mag je wel zelf je nummer kiezen. En so what als dat niet mag? Ze weet dat ze op tv komt, ze weet dat het showbussiness is, ze weet dat ze afgezeken kan worden. Ze kan ook echt niet zingen en zo hard was die kritiek niet. Het is niet alsof Simon Cowell het commentaar gaf :P Anders gewoon lekker niet mee doen. Lekker triest.

 • Cheyennex

  Ik denk dat het voor de publiciteit was. Programmas zijn meestal nep. Kijk naar naar Uri Geller. Het zal me ook niets verbazen als het boos worden en de aanklacht die in werd gediend tegen haar gespeeld is.
  Heb ook een keer een artikel voor een tijdschrift geschreven, een dramastory. Toen is heel mijn verhaal veranderd om het heftiger te laten lijken.
  Het kan natuurlijk ook dat dit een emotioneel instabiele vrouw was, en dat ze maar wat verzon, maar ik betwijfel het.

 • Anoniem

  Ik dacht altijd dat je zelf een nummer kon kiezen, maar misschien hebben de programma makers voorgesteld om een voor een nummer van Pink te kiezen. Ik neem dit soort programma's sowieso met een korreltje zout.. Ik kan me wel voorstellen dat ze het niet leuk vond, maar dit gaat wel wat ver natuurlijk. Als ze zich aan die dametjes van de jury ergerde, dan begrijp ik het wel..

 • -:+:-

  zij heeft zichzelf nu wel verschrikkelijk voor schut gezet zeg... pffff

 • Yolande

  Ach ja veel aan tv is nep. Ik denk niet dat zij de eerste is die er is ingeluisd en ook zeker niet de laatste. Maar misschien is het inderdaad ook gewoon een publiciteitsstudent van haar! Ze heeft nu wel de publiciteit,

 • Anoniem

  Ze hebben dat vast wel gevraagd. Tv is gewoon nep, ben gister naar de voice of holland opnamens geweest en dat is ook allemaal nep. Maarja, ze wist het van te voren.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen