Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Boek 'De zoetheid van perziken'

Reageer 0
Denk bij deze titel nu niet meteen aan een kookboek (zoals ik dat deed), want De zoetheid van perziken is namelijk een roman die zich in het mooie Parijs afspeelt. Ze.nl geeft tien exemplaren weg!

Het verhaal
Het is een warme Parijse zomer. Vianne en Roux wonen op hun woonboot-chocolaterie met Anouk van vijftien en Rosette, die net acht is. Er arriveert een brief van een oude bekende, die Vianne terugroept naar Lansquenet, het dorp waar zij ooit een chocolaterie opende. Met haar dochters keert Vianne er terug; ze bezoekt vrienden en ontdekt dat er in Lansquenet veel is veranderd. In haar vroegere winkel is opnieuw een vrouw alleen komen wonen, die - net als zijzelf acht jaar eerder - niet welkom is...

De zoetheid van Perziken is een roman van Joanne Harris en is het vervolg op haar boeken Chocolat en Rode Schoenen. Chocolat ken je waarschijnlijk wel; het boek is in 2000 verfilmd (inclusief een Oscar-nominatie) met onder anderen Johnny Depp in één van de hoofdrollen! Grappig is dat veel van haar boeken een titel hebben met iets van eten erin, terwijl het dus helemaal geen kookboeken zijn, maar romans. Bekijk hieronder de trailer van het boek De zoetheid van perziken!


Winnen!
Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven van het boek De zoetheid van perziken. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 18 september 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 8 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • classic_girl

  Dat dacht ik dus ook dat het een kookboek was hahaha maar een romannetje is ook heel leuk:)

 • Yuihko

  Ik heb gehoord dat dit een super goed boek is! Ook ene heel erg mooie cover, klinkt veelbelovend. Ik ben zeer benieuwd naar dit boek!

 • Anoniem

  De eerste twee boeken zijn zo geweldig lekker dromerig :) Echt superleuk!

 • Claudia

  Ik ben dol op boeken over Frankrijk, het is zo'n mooie setting waarbij ik kan wegdromen bij lavendelvelden, bergen en kleine dorpjes.

  (Ik kan de actie niet delen via twitter, ik krijg een foutmelding van internet explorer)

 • fashionableeightees

  Lijkt me een prachtig boek om te lezen! Heerlijk languit op de bank met dit boek! ;-)

 • chveltman

  Ik vind haar boeken geweldig, en ben erg benieuwd naar vervolg van Juliette.

 • Coenraad De Kat

  geweldig mooie cover zeg. Ik heb ook zeer genoten van haar vorige boeken. Ik ben zeer benieuwd naar dit boek.

 • alexanouk

  Hhahahaha ik dacht ook even dat het over een kookboek met fruit/toetjes ging :-)
  Een roman ......mmmmmmmm
  mmm ook lekker en bijna net zo lekker als een perzik :-)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen