Lifestyle / Celebs
Celebs

Kimberley Klaver breekt neus bij 'Sterren Springen'

Reageer 0

Het springavontuur is voorlopig van de baan voor Kimberley Klaver. Afgelopen dinsdag brak ze tijdens een training voor het schoonspringprogramma haar neus. De 26-jarige actrice is geopereerd aan haar verwondingen. 

Kimberley kreeg bij een sprong haar knie tegen haar neus. Ze is helaas uitgeschakeld voor de halve finale van de show, die aankomende zaterdag plaatsvindt. Dit meldt een woordvoerder van SBS. In Sterren Springen op Zaterdag nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op vanaf een duikplank.


Kimberley baalt stevig van het ongeval: ?Ik mag dus van de dokter niet meer het zwembad in. Niet duiken, niet springen, geen salto?s, niks! Verboden!?, twittert ze terwijl ze net uit narcose komt. ?Zo balen dit, hoop op snel herstel... Was aan het trainen voor zo?n gave sprong...En dan dat ongeluk... This sucks!?

Ze is niet de eerste BN'er die gewond raakt tijdens het populaire programma. Eerder kreeg Patty Brard een verdraaide knie en brak ze een tand af tijdens een sprong. Emile Ratelband kneusde zijn arm, Jody Bernal liep een hersenschudding op en Ralf Mackenbach hield een hoofdwond over aan zijn duik.

Wat vind jij van Sterren Springen op Zaterdag? Stoer of pure leedvermaak?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 5 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Claudia

  Klinkt als een succesprogramma. Dit konden ze toch wel verwachten, dat het een grote ziekenhuissoap zou worden?

 • kimvr

  Programma's zoals deze zijn gwn hopeloos......

 • Anoniem

  Dit programma is echt te dom voor woorden.. wat is het volgende.. sterren draaien een rondje?Sterren gaan naar de wc?

 • marilyn

  Marilyn: Kimberly,Patty,tjakka Ratelband ,Ralf... wie is de volgende?Met alle respect... het lijkt erop dat de makers van de "duikshow" spektakel willen zien, ten koste van de deelnemers. Het wordt niet zonder reden live uitgezonden... Gaat het weer eens mis. Jammer maar goed voor de kijkcijfers Waar blijft "Terror Jaap" met zijn dodelijke sprong? Stoer? Nee eerder dom... maar ik geef ook toe... vermakelijk om naar te kijken!

 • nynke

  ik vind het wel mooi dat mensen nu merken dat het niet zomaar iets is, en dat bij alle sporten de kans op blessures groot is :)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen