Barbie in bescherming genomen door RTL 5

Celebs door Redactie Ze.nl
De bevalling van Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, viel zwaarder dan gedacht. De zender RTL 5 heeft de hoogblonde reality-ster in bescherming genomen tegen zichzelf, omdat het haar allemaal teveel werd.

 
Haar persvoorlichter vertelt aan het AD dat Barbie even rust nodig heeft. "Er is de laatste tijd enorm veel op haar afgekomen. Het krijgen van een kind is al heel ingrijpend, en in het geval van Barbie is daar de laatste tijd ook nog een golf aan publiciteit bijgekomen."


 

Barbie beviel 23 augustus van dochter Angelina. Vorige week liet haar man Michael weten dat de bevalling erg zwaar was: "We waren aardig aangeslagen, de bevalling duurde 17 uur. Het werd ingeleid, de weeën werden opgewekt, zeg maar. Dat schijnt veel pijn te doen." Over de zwangerschap werd een reality-soap gemaakt, evenals over de bruiloft van de twee.
 
Eerder deze maand kwam ook in het nieuws dat het bedrijf Mattel, de producent van de beroemde Barbie-pop, hun juridische pijlen op Barbie en haar man hadden gericht voor het onrechtmatig gebruik maken van Mattel logo?s in Barbies Bar.

Vind jij ook dat Barbie even rust moet nemen en van haar baby moet genieten?