Roddels

Channing Tatum is Sexiest Man Alive!

Reageer 0

Hij kon het bijna niet geloven toen hij het hoorde, maar Channing Tatum is uitgeroepen tot Sexiest Man Alive.  De acteur, onder meer bekend van 21 Jump Street en Magic Mike, werd bekroond door het Amerikaanse blad People.

"Ze houden me voor de gek", was de eerste reactie van Channing op het nieuws. De 32-jarige acteur vertelde het nieuws aan zijn vrouw Jenna terwijl ze de hondjes in bad deden. Ook Jenna die sinds 2009 met Channing getrouwd is was verbaasd. Nu noemt ze hem steeds 'Sexiest Man Alive', vertelt Channing aan de site People.com.

 
In de film Magic Mike laat de acteur zijn lichaam goed zien in zijn rol als stripper. Op dit moment is hij volop aan het trainen voor zijn volgende rol in Foxcatcher waar hij een Olympisch atleet speelt. Hij houdt ervan om zijn lichaam helemaal droog te trainen. "Ik wil graag dun zijn. Als ik te dik word kan ik niet goed bewegen en ik hou ervan om te bewegen", zegt hij. "Als ik niet train, word ik echt rond en zacht."

Op nummer 2 van de lijst stond country zanger Blake Shelton en de nummer 3 dit jaar is Chris Hemsworth. Channing volgt met zijn titel als Sexiest Man Alive acteur Bradley Cooper op. Bradley werd vorig jaar bekroond tot meest sexy man. Andere voorgangers zijn George Clooney, Brad Pitt en Ryan Reynolds.

Vind jij dat Channing terecht is verkozen tot meest sexy man?

Reageer 0
Er zijn 7 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • orchidee19 01 november om 09:44 bewerkt

  En terecht !

 • Madelon 01 november om 09:44 bewerkt

  rrrrrrrrrr :-)

 • Mliesjuh 01 november om 09:44 bewerkt

  Haha dat dacht ik ook Meonly :D

 • fashionableeightees 01 november om 09:44 bewerkt

  Mmmmmmmmmmmm ;-)

 • meonly 01 november om 09:44 bewerkt

  Wat lullig dat zijn eigen vrouw het niet kon geloven ;)

 • linnow 01 november om 09:44 bewerkt

  jummie lekker hoor

 • Karin 01 november om 09:44 bewerkt

  EENS.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen