Het dagboek van Ze - week 52

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Afgelopen weken was het druk op de redactie in verband met alle extra kerstartikelen, maar toen was het eindelijk zo ver: Kerst! Rust! We hebben allemaal heerlijk genoten van het eten, de cadeautjes en onze families. Kijk mee!



Karin vierde heerlijk Kerst met haar familie. Lekker eten, drinken en natuurlijk cadeaus! Zoals een ZARA-tas, een bioscoopbon en Accesorize-bon die ze inmiddels alweer uitgegeven heeft...


Onlangs kregen we dit pakketje van Philips opgestuurd. Het is de Philips VisaPure: een ronddraaiend borsteltje waarmee je 's avonds je huid kunt reinigen. Dode huidcellen worden verwijderd en crème wordt beter opgenomen. Ook zou het je gezicht tien keer effectiever reinigen. Je kunt je normale gezichtszeep gebruiken, maar in plaats van dat je het product met je handen inwijft, doe je dat met dit borsteltje. Wij zijn benieuwd en gaan 'm testen! Het product is vanaf april 2013 verkrijgbaar.


Dit schattige cadeautje kregen we opgestuurd. Wat zou erin zitten...?


Deze leuke mini nagellakjes van Max Factor! We kregen ze opgestuurd om het nieuwe jaar mee in te luiden, leuk!


Ook bij Laura lagen er veel pakjes bij de kerstboom. Ze heeft erg leuke cadeaus gekregen! Waaronder: een fotoshoot, een kookboek van Jamie Oliver, make-up en een bioscoopbon.


Vorige week hadden we een kerstetentje met al het personeel van EEN Media. Karin en Laura staan er niet op, maar van links naar rechts: Claartje van Vrouwen.nl, Danique van Girlscene.nl, Esmée van Fashionscene.nl, Madelon van Ze.nl en Daphne van Fashionscene.nl.


Op vrijdagmiddag dronken we lekkere roze champagne met de meiden van Girlscene om te vieren dat Girlscene helemaal vernieuwd is. Check het hier!

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.