Lifestyle / Media
Media

RTL-programma 'Mijn Vriendin & Ik' zoekt kandidaten: Geef je op!

Reageer 0

Heb jij een bijzondere band met je beste vriendin en kan jullie vriendschap wel tegen een stootje? Meld je dan nu aan voor het nieuwste RTL-programma Mijn Vriendin & Ik! Durf jij deze ultieme vriendschapstest aan?

Het nieuwste tv-programma van RTL, Mijn Vriendin & Ik, zal bestaan uit een reeks van acht uitzendingen. In iedere uitzending worden unieke verhalen over bijzondere vriendschappen onder de loep genomen. Denk jij dat de vriendschap met je beste vriendin wel tegen een stootje kan? Weet je bijvoorbeeld zeker dat ze voor jou midden in de nacht haar bed uitkomt? Door middel van dé ultieme vriendinnentest en een aantal verrassende uitdagingen wordt gekeken of de vriendschap inderdaad zo sterk is als gedacht.


Geef je op!
Odette Simons en Sanne Heijen, presentatrices van Mijn Vriendin & Ik, zijn op zoek naar bijzondere vriendschappen tussen twee vrouwen. Is jouw vriendin er één uit duizenden? Doorstaat jullie vriendschap alle stormen? Weet je echt alles van haar en is jullie vriendschap uniek? En wordt het bovendien hoog tijd voor een bekroning van deze vriendschap en wil je dat graag met heel Nederland delen? Geef je dan nu op, zodat jij en je beste vriendin eens goed in het zonnetje gezet worden!

De redactie is op zoek naar unieke verhalen. Vriendinnen die bijvoorbeeld:
 • Elkaars absolute tegenpolen zijn
 • Een gezamenlijke ex delen
 • Heel erg in leeftijd verschillen
 • Een ander geloof hebben
Unieke vriendschap
Een uniek vriendschapsverhaal is dus belangrijk. Zorg ervoor dat je duidelijk kunt omschrijven waarom juist jullie vriendschap door heel Nederland gezien mag worden. Bezoek de site van Mijn Vriendin & Ik om jou en je beste vriendin op te geven. Dit is overigens direct test 1: je vriendin mag er namelijk niets vanaf weten! Kun je dit voor haar geheim houden?

Wacht niet te lang, jezelf en je vriendin opgeven kan namelijk tot en met 28 februari.


Mijn Vriendin & Ik is vanaf 18 mei iedere zaterdag om 17:00 te zien op RTL4!

Ga jij je opgeven?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 5 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Aap

  En dan komt ze niet voor je uit bed of doet ze de opdracht niet zoals gepland en dan heb je ruzie. Tjsa, ik vraag me af of het wel een goed programma is....

 • Anoniem

  Ik had mij en mijn vriendinnetje hier best voor op willen geven, ik heb geen geloof en zij is moslim. Helaas is ze vorige maand plotseling overleden, op 23-jarige leeftijd.. Had via dit programma graag willen laten zien dat zo'n verschil niets uitmaakt voor de vriendschap die je met iemand deelt.

 • Madelon

  @Belize: Misschien vinden sommige dames het gewoon een leuke ervaring om eens zoiets op tv mee te maken ;-) Dat kan toch ook? Niet per se vanwege vertrouwen of iets anders, maar gewoon leuk!

 • Chantal

  Ik vind dit ook raar. Maar dat vind ik ook van de programma's waar je dan met je partner aan mee doet om te kijken of je elkaar trouw kunt zijn. Je hebt toch geen tv-programma nodig om te weten of je een goede vriendschap of relatie hebt? Deze mensen zijn alleen op zoek naar aandacht.

 • Belize

  Lijkt mij echt een onzinprogramma.

  Waarom zou je dat doen? Ik zou dat mijn vriendinnen nooit aandoen. Ze testen net alsof ik ze niet vertrouw. Ik zou beledigd zijn als mijn vriendin mediageil genoeg zou zijn om onze vriendschap op tv te gaan testen. Ongeacht of ik zal slagen voor de test. Vriendschap gaat juist om vertrouwen.


  Voor 'vriendinnen' die je wantrouwt is dit natuurlijk een uitgelezen kans om hen te testen.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen