Editor's Choice: Smartphonehoesjes.nl

(Web)shops door Karin

In deze rubriek kijken de hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor's Choice speuren de dames het onvoorstelbaar uitgebreide assortiment van Smartphonehoesjes.nl na.

Smartphonehoesjes.nl heeft een mégagroot assortiment hoesjes voor jouw smartphone en tablet. Van girly tot leren hoesjes tot grappige designs. Je vindt er hoesjes voor je iPhone 5, iPhone 4s hoesjes, voor je HTC en je kunt er binnenkort zelfs Samsung Galaxy S4 hoesjes kopen. Bovendien is de verzending gratis, wordt je hoesje snel geleverd en - heel handig - kun je achteraf betalen. En leuk weetje: als je de Facebook-pagina van deze webshop liket, krijg je standaard 5% korting op je aankopen. Hoe fijn! Wil je toch liever een ander hoesje? Retourneren kan gratis binnen 14 dagen.

Maar... wat zijn de favoriete hoesjes van de dames van de redacties?

Danique, hoofdredactrice van Girlscene.nl

Mijn keuze: Luipaard hoesje
"Ik kan niet zonder mijn iPhone: de hele dag door ben ik aan het bellen, WhatsApp'en en mailen. Niet vreemd dat mijn vriendinnen mij een mobiele eenheid noemen... Daarom vind ik het belangrijk dat mijn iPhone er ook fashionable uitziet! Deze webshop heeft genoeg iPhone hoesjes! De panterprint blijft het altijd goed doen en zeker deze blauwe variant vind ik helemaal geweldig. Niet alleen ziet mijn iPhone er met dit hoesje goed uit, hij wordt ook nog eens beschermd tegen beschadiging. Me like!"
 
Mariëlle, stagiair van Vrouwen.nl
 
Mijn keuze: Brits siliconen hoesje
"Siliconen hoesjes hebben een stuitereffect, wat naadloos aansluit op mijn onhandige gedrag. Hoe kwalitatief een hardcover ook is, ik krijg het nooit voor elkaar om het heel te houden. Het viezige Engelse motief helpt om het zakelijke imago van mijn telefoon te faden. Stoer en toch vrouwelijk. "
 
Esmée, hoofdredactrice van Fashionscene.nl

Mijn keuze: Roze beschermhoes iPad Mini
"Ik ben al maanden op zoek naar een hoesje voor mijn iPad Mini waarbij hij ook kan staan. Bij Victoria's Secret vond ik een leuk rubber hoesje, maar als ik dan een serie kijk, moet ik 'm constant vasthouden. Deze Barbie-roze is dus perfect! Hij is niet alleen mooi, maar beschermt ook het beeldscherm goed als-ie dicht is en hij kan dus een beetje omhoog staan."
 
Karin, hoofdredactrice Ze.nl

Mijn keuze: Zwart pinguin siliconen hoesje

"Dit keer ga ik voor lief! Na alle blingbling hoesjes die ik al voorbij heb zien komen op de redactie afgelopen tijd, vond ik het nu tijd worden voor een lief en aaibaar hoesje. Want hoe cute is deze pinguïn? Het hoesje is van siliconen en is dus lekker soepel en zacht. Daardoor is-ie ook makkelijk om de telefoon aan te brengen en eraf te halen. Of je heel serieus wordt genomen op je werk met dit hoesje weet ik niet, maar ach. Who cares?"

Debbie, hoofdredactrice Beautyscene.nl


Mijn keuze: Brits siliconen hoesje
"London calling": mijn liefde voor Londen neemt steeds grotere vormen aan. Net terug en dan wil ik het liefste direct weer gaan, hoe kan een stad mijn hart stelen? Stiekem ben ik ook wel erg gek op de royals, met de queen als favoriet! Volgende keer ga ik zeker met dit stoere Union Jack hoesje om mijn iPhone heen, blend ik vast helemaal in. Nu nog even oefenen op de Union Jack nail-art..."

Kijk voor meer leuke hoesjes op smartphonehoesjes.nl!
 
Welk item is jouw favoriet?