De leukste ideeën voor je bruidsaccessoires

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn stiekem niet heel erg trendy en fashionable verantwoord enzo. We doen natuurlijk ons best, maar soms is het best lastig om leuk voor de dag te komen. Ook op je trouwdag! Wij geven tips.
 
Ben je afgelopen zomervakantie gevraagd? Aaaah, gefeliciteerd! En aaah, stress! Want wat moet je aan? Tip: koop altijd éérst je trouwjurk. Als je daar uit bent, nemen we een kijkje in de accessoiremogelijkheden…
 
Parels
Parels staan altijd erg mooi in combinatie met een trouwjurk. De meeste bruidsjurken zijn wit, dus qua kleurencombinatie past dat heel goed. Parels kunnen voor een chique uitstraling zorgen, maar als je ze op de juiste manier stylet, kunnen ze ook heel hip zijn. Bijvoorbeeld lange parelkettingen in verschillende kleuren en lengtes.
 
 
Armbanden
Als je een mouwloze jurk hebt, kunnen armbanden een mooie aanvulling zijn. Draag je parels om je nek, zorg dan dat deze parels ook terugkomen in de armbanden. Draag je een Swarovski-sieraad, match deze dan ook met je armband. 

Haar- en hoofdaccessoires

Met je haar kun je als bruid alle kanten op. Je hoeft geen lang haar te hebben om creatief te kunnen zijn, ook met een korte coupe kun je creatief aan de slag. Je kunt kiezen voor een sluier, hoed, hairpiece, haarband of vintage haarspelden. Genoeg webshops te vinden!
 

 
Matchy, matchy
Met accessoires kun je natuurlijk heerlijk combineren. Niet alleen in jouw outfit, maar ook in die van je toekomstige man. Als jij een opvallend detail in je bruidsjurk hebt, een gekleurd lint bijvoorbeeld, kan je husband to be die kleur terug laten komen in zijn das, strikje of pochet. Zo zijn jullie helemaal the perfect, matchy couple
 
Ruches op je pumps
Heb je mooie pumps gekocht voor onder je jurk, maar vind je ze nog ietwat saai? Met ruches geef je ze een vintage, romantische look. We like!
 
 
(Kleuren)thema
Heb je een (kleuren)thema tijdens jullie bruiloft? Dan is het natuurlijk een vereiste om die kleuren ook in je bruidsaccessoires terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan je pumps of sieraden in een felle kleur en laat die ook terugkomen in de aankleding van de trouwlocatie, in de trouwkaarten en de huwelijksbedankjes. Een tip is om een kleur als thema te kiezen, want die kun je gemakkelijk doortrekken in je hele bruiloft.
 
Voor meer leuke bruidsaccessoires, bekijk het gehele artikel hier.
 
Fotocredits: 1, 2, 3 



ThePerfectWedding.nl verzorgt dagelijks de leukste items voor aanstaande bruiden! Af en toe pikken wij hier een graantje van mee. Kun je er geen genoeg van krijgen? Blader dan eens op deze site door de duizenden foto’s van de nieuwste collecties trouwjurken, lees alles over hoe jij ‘hip’ kunt trouwen en verzamel de tips die ervoor zorgen dat jouw dag onvergetelijk wordt!