Beauty / Lichaam
Lichaam

Kleine, vrouwelijke tattoo-ideeën

Reageer 0
Tattoos bij vrouwen: de één vindt het geweldig, de ander vindt het maar niks. Toch kan een kleine tatoeage heel vrouwelijk en sexy zijn, en al helemaal als je 'm op een mooi plekje laat zetten... Kijk mee voor inspiratie!

Het is niet zo dat je direct naar de tattooshop moet rennen na het zien van deze beelden. Onze tip: als je over een jaar nog steeds dezelfde tattoo, op dezelfde plek wilt, dan zul je er later geen spijt van krijgen. 


 
Heb of wil jij een tattoo? En zo ja, wat voor een en op welk lichaamsdeel?
Bron: 1, 2,
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 14 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • ninaa.x

  Hahaha Samantha :')

 • whatELS

  ik heb een orchidee op mijn rug, voor mijn oma. Iedere keer als ik bij haar op bezoek kwam, liet ze me haar orchideeën zien en hoe ze zo mooi bloeiden, dus toen ze overleed was de keuze snel gemaakt :) deze tattoeages zijn echt mooi, versieringen van het lichaam vind ik

 • Nell Beurskens-Janssen

  ik heb 4 hartjes op mijn enkel voor onze 4 kinderen , een muisje op mijn rechterkant net boven mijn borst voor mijn moeder zij heette Muijsenberg en wij zeiden altijd muisje tegen haar . een engelbewaarder op mijn schoudernblad en mijn eigen naam in tengwar op mijn pols . en in die 4 hartjes zit ook nog een ster verwerkt voor mijn vader .

 • missangelique

  love it!

 • Samantha

  *Rent naar tattooshop*

 • Anoniem

  Ik heb sinds vorige week woensdag de tekst altijd in mijn hart in het frans in mooie sierlijke letters laten zetten. Hij staat op mijn linker zij ter hoogte van mijn bh baandje. Het heeft een paar jaar geduurd voor dat ik het aan durfde maar ik ben er nu heel blij mee. In een redelijk korte periode zijn mijn tante en opa's overleden en dit is ter aandenken aan hun.

 • Essie86

  Ik wil graag een eigen ontwerp van een vrolijke cartoonbaby die een roos vasthoudt op mijn rechter onderbeen. Maar dan aan de buitenkant.
  Ik kan sinds een jaar door omstandigheden geen kinderen meer krijgen en dit herinnert me aan het kindje wat er in het verleden misschien wel had kunnen zijn. Heb geen abortus laten plegen ofzo, maar de situatie was niet goed voor een kind en dus heb ik besloten voor een spiraaltje voor het zich in kon nestelen. Daar staat het vrolijke cartoonmeisje voor.
  De roos die ze vasthoudt staat voor mijn familie. De roos heeft mijn familie altijd al vertegenwoordigd. Hij staat voor mij voor het verlies wat ik heb geleden in mijn leven, ik heb als tiener mijn grootouders verloren, die voor mij zeer belangrijk waren, ook het mogelijke verlies van het kindje en de mogelijkheid om zwanger te raken valt daaronder.
  Klinkt allemaal zeer zwaar, maar toch is het iets positiefs voor me. Ik heb het idee dat het mij zal helpen met de verwerking van die ellende en ik weet dat ik er met een goed gevoel naar zal kijken.
  Enigste punt is dat het er nog niet de juiste tijd voor is, ook al loop ik er al 2 jaar mee :) Maar ik wacht geduldig af tot die tijd wel is aangebroken :)

 • Daiss

  Als ik het ooit aan zou durven zou ik gaan voor een mooie Diamant. Ik vind dat hartje onder de voet ook erg mooi!

 • anneke1985

  Ik heb drie kleine vlindertjes op mijn pols en een tribal op mijn enkel. Maar ik wil nog meer tattoos. Ik weet het motief wel al, alleen nog niet waar ik het precies wil hebben.

 • Karin

  Dat hartje onder die voet. Mooooi!

 • DesireeMelanie

  Ik heb een eigen ontwerp (een calla lelie) op m'n pols, maar wil er nog meer. Ik zit te denken aan een kwart sleeve van wit kant op mijn rechterschouder en -arm. Witte inkt is erg gaaf.

 • limchick

  ik heb een hart met roosjes in tribalstijl tussen mn schouderbladen, met de naam en geboortedatum van mn dochter erbij

 • Sharon van Sloun

  Ik heb inkt op mijn armen, handen, benen, buik, rug...nog wel wat lege plekken hoor maar die worden nog opgevuld, voornamelijk oldschool en schattig meisjesachtig

 • Sandra Schrijver

  Sommige vind ik onwijs toff :)
  Zelf wil ik volgend jaar een schattige chibi poppetje op mn onderarm laten zetten.
  Heb eigenlijk chibi's altijd al schattig gevonden. Verder wil ik waarschijnlijk nog wel meer tattoo's ben er echt gek op.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen