Summerfeeling: OnZe favo zomervakantie

Reizen door Kimberly
Laten we het gewoon heel – héél – eventjes over de zomer hebben. Gewoon, omdat de zomer zo fijn is. Hoe ziet jouw favo zomervakantie eruit? En welke activiteit bezorgt jou de ultimate summerfeeling
 
Warme temperaturen, verfrissende ijsjes, romantische scootertochtjes by night en luchtige outfits. Zucht… De zomer is zó fijn! En het feit dat-ie nog wel even op zich laat wachten, betekent niet dat we niet even lekker mogen wegdromen, toch? Wat ga jij deze zomer doen? En welke activiteit bezorgt jou de ultimate summerfeeling? Oh, en om even lekker weg te zwijmelen, verzamelden we de fijnste zomerkiekjes. We love it
 

Wat wij het liefst doen op vakantie? En van welke activiteiten wij de ultimate summerfeeling krijgen? De Ze's Karin, Fleur, Marleen en Kimberly delen hun favo vakantie met jou! 

Karin

"Ik was eerst nogal van de tokkievakanties: heel de dag aan het zwembad en ’s avonds eten en het terras op. Maar dat is verleden tijd. Jawel, ik word volwassen. Nu wil ik graag naar Italië en daar een auto huren en dan lekker door Toscane roadtrippen en overnachten in verschillende romantische hotelletjes. Lekker Italiaans eten, wijntje, zonsondergangen. Jezus, ik wil nu weg."

 

Fleur

"Mijn ideale zomervakantie? Die kan overal zijn, als er maar mooie natuur is. Op het strand liggen te midden van torenhoge appartementencomplexen, dat hou ik niet drie weken vol. Geef mij maar een mooie kustlijn (Noord-Frankrijk), lekkere dennenbossen (Oostenrijk), hoge bergen (idem), prachtige, uitgestrekte vlakken (Noorwegen) of natuurlijke parken waar ik uren aan een watertje kan zitten (China heeft er een hoop). Daarnaast vind ik het heerlijk om tijdens vakanties zowel te relaxen als actief te zijn. Een boek op het strand of voor de tent lezen vind ik echt heel lekker, maar ik beklim ook met liefde een berg, of ik stap op de fiets. Met mij kun je alle kanten op, waar ook. Ik reis trouwens het liefst met mijn vriend, en samen hebben we er al heel wat mooie vakanties op zitten!"

Marleen

"Mijn ideale zomervakantie is op een zeilbootje in buitenlandse wateren met mijn vriend Berend aan mijn zijde. Of een rondreis met zijn Smart en een tentje door Italië; dat gaat dit jaar gebeuren. En als we al het geld bij elkaar hebben dan gaan we in de winter reizen door Indonesië of Japan. Die landen trekken ons allebei. Het beste van vakanties vind ik raar eten uitproberen dat je niet kunt uitspreken en cocktails drinken om 4 uur op een uitgestrekt strand. Of struinen langs rommelmarktjes waar je allerlei ongein koopt dat je toch thuis niet gaat dragen. En souvenirs verzamelen, daar houd ik het meest van. Bonnetjes, servetjes, steentjes, muntjes of een glazen flesje dat ik ergens vind. Ik neem het allemaal mee."

Kimberly 

"Zodra het kwik boven de 28 aangeeft, ik met gezellig gezelschap ben, er good food in de buurt is en mensen muziek maken, ben ik helemaal in mijn summer-element. Het liefst vertoef ik met een bups vriendinnen op uitgerekte stranden (ook tot in de late uurtjes, inclusief kampvuur en gitaar) of spring ik achterop de scooter van mijn lover en struin ik schattige stadjes af." 



Hoe ziet jouw ultieme zomervakantie eruit? 
Beeldbron: Pinterest