De girl crushes van de Ze-redactie

Celebs door Marleen_S
Alhoewel we mannen als Magic Mike natuurlijk een warm hart toedragen, hebben we stiekem ook weleens een crush op een vrouwelijke celeb. Omdat ze zo mooi is of juist zo lekker normaal. Dit zijn de girl crushes van de Ze-redactie!

 
Tja, een girl crush, omdat het vrouwelijke geslacht ook gewaardeerd mag worden. Geef ons maar halfnaakte hete heren zonder kleren, maar we kunnen ook spontaan verliefd worden op een vrouw. Al is het maar om haar eigenzinnige kledingkeuze, haar sprankelende persoonlijkheid of haar perfecte gezicht. Kunnen we alsjeblieft een keer voor één dag ruilen met deze prachtige vrouwen?
 


Fleur en… Shay Mitchell

Op de vraag wie de girl crush is van onZe Fleur, hoeft ze niet lang na te denken. Shay Mitchell natuurlijk! Fleur valt als een blok voor deze Canadese/Filipijnse ctrice. Voordat Shay aan haar carrière op het witte doek begon, werkte ze eerst als model. Niet zo heel raar dat veel vrouwen een moord ervoor doen om haar te zijn.
Je kent d’r van: Pretty Little Liars en een gastrol in de serie Degrassi: The next generation.
Dit wist je nog niet: Tijdens haar loopbaan als model in Hong Kong, leed Shay aan een eetstoornis. Gelukkig is ze die inmiddels de baas en oogt ze hartstikke gezond op het witte doek.
Waarom Shay? “Ze is zo mooi, ik kan echt uren naar haar kijken. Ze heeft gewoon het totaalplaatje: een mooie lach en prachtige haren. Ze straalt ook heel erg. Als ik naar haar kijk zie ik niet alleen een knap gezichtje, maar zie ik ook echt haar persoonlijkheid.”
 


Kimberly en… Lieke van Lexmond

Tussen Kimberly en Lieke van Lexmond sloeg de vonk over toen de actrice Charlie in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde. Of nou ja, alleen Kim viel compleet in katzwijn. Haar kleding wilde ze dragen, zo cool als Lieke wilde ze zijn. En ja, er prijkte zelfs een grote poster boven het bed van Kim. Zo groot is de crush op deze Hollandse dame.
Je kent d’r van: Natuurlijk van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar tegenwoordig zie je haar vooral als presentatrice bij verschillende programma's zoals Everybody Dance Now. Ook speelde ze een rol in de film Toscaanse Bruiloft.
Dit wist je nog niet: Op 5-jarige leeftijd speelde Lieke in veel reclamespotjes, zoals in die van Bristol en Campina. En dat is niet alles, deze duizendpoot kan ook nog eens een stevig staaltje zingen, kijk dit filmpje maar. We like!
Waarom Lieke? “Ze is een inspiratiebron. Hoe ze in het leven staat, hoe ze over dingen denkt. In Goede Tijden was ze echt geweldig en toen ik een keer haar bloopers zag, moest ik zo ontzettend hard meelachen. Ik vind haar echt geweldig, Neerlands trots!”
 


Karin en… Katja Schuurman

Not normal!” Zo kan Karin haar crush het beste omschrijven. Over wie ze het heeft? Katja Schuurman. Deze seksbom stal het hart van onZe hoofdredactrice al ver voor ‘Ademnood’ en sindsdien wil Karin zo’n beetje alles wat de actrice en presentatrice ook heeft. Haar gitzwarte haren, haar borstpartij en zelfs haar zwoele stem.
Je kent d’r van: De popgroep Linda, Roos en Jessica en haar rol als Jessica Harmsen in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook speelde ze in de NET 5-serie S1NGLE.
Dit wist je nog niet: De looks heeft Katja niet van een vreemde. Haar moeder komt namelijk uit Curaçao en is van Surinaamse, Nederlandse én Chinese afkomst.
Waarom Katja: “Ze heeft alles wat ik niet heb. Een volle bos krullen, borsten, een kind; en toch is ze slank. Ook haar uitstraling vind ik prachtig. We hebben wel één ding gemeen: ze heeft ook kraaienpootjes, maar bij haar is het mooi. Ook lijkt ze maar niet ouder te worden. En o ja, hoe ze altijd met mannen flirt tijdens een tv-uitzending; dat wil ik ook kunnen.”
 


Marleen en… Ariana Grande

En van de nuchtere Nederlandse dames gaan we weer terug naar Amerika. Want daar woont de crush van Marleen, Ariana Grande. Alle nummers van deze roodharige popster staan bovenaan haar playlist. Enne, stiekem kijkt Marleen ook weleens Nickelodeon om Ariana te zien schitteren in de serie Victorious.
Je kent d’r van: Haar rol als Cat in de tienerserie Victorious en haar eerste wereldwijde hit The Way.
Dit wist je nog niet: Voor haar rol als Cat moest Ariana elk seizoen haar haar knalrood verven. Het stond haar fantastisch, maar het had ook nadelen. Haar haren vielen namelijk tijdens de laatste opnames spontaan uit. Sindsdien verft ze het niet meer, maar kan ze voorlopig nog maar een drietal kapsels dragen, om zo de kale plekken te verdoezelen.
Waarom Ariana: “Ze is echt gek. Hoewel ze altijd super lief op foto’s staat – en er altijd uitziet om door een ringetje te halen – speelt ze ondertussen wel de meest idiote rollen. En haar stem. Wauw. Ze is echt de Mariah Carey van de nieuwe generatie. Intens hoog én bloedzuiver.”

Op wie heb jij stiekem een girl crush?