Unboxing: de Beautybox van juli

Lichaam door Marleen_S
De zomer vliegt voorbij, maar eind juli of niet, het mooie weer blijft komen. Dat betekent dat we op beautygebied extra voor onszelf moeten zorgen. En met de Beautybox van juli is dat helemáál geen straf.

Zon, zee, schurend zand en de hitte die je huid uitdroogt. Om maar niet te beginnen over je haar dat zó gortdroog is dat je er bijna een mand van kan vlechten. De Beautybox van juli zit daarom vol met producten die je summer glow behouden, maar je huid en haar ook intensief verzorgen. Want in Verweggistan of op een Hollands strand; je huid en haar krijgen een hoop te verduren.


L'oréal Professionnel - Absolut Repair Lipidium Shampoo

Je haar heeft in de zomer behoorlijk te lijden onder styling, maar ook de zon en zee doen niet veel goeds voor je lokken. Is je haar flink beschadigd? Probeer dan deze nieuwe shampoo van L'oréal Professionnel. Ruikt fijn, smeert lekker en verzwaart je haar niet. We like!


 
Himalaya Herbals - Neem Foaming Wash

Himalaya Herbals is helemaal puur natuur. Het merk werkt met speciale kruiden en extracten uit het Himalaya-gebied en stopt er verder niks meer bij. Als je elke zomer een vettige huid krijgt of deze van nature al hebt, dan is deze reinigingsfoam deze zomer je beste vriend. 


Anatomicals - Footcream + Mattifying Face Mask

Hoofd, schouders, knie en o ja, teen! Onze voeten vergeten we nogal vaak. In de winter zitten ze eigenlijk altijd opgesloten, maar in de zomer mogen ze gezien worden. En verzorgd, met de Anatomicals Footcream. Deze crème verlicht de druk op je voeten als je veel hebt gelopen en verkoelt ze tegelijkertijd. Perfect voor warme dagen! En als extraatje krijg je er ook een verzorgend maskertje bij. 


BeautyUK - French Manicure set

Neon, pastel of casual nude: je nagels kun je in elk gewenst kleurtje lakken. Het kan niet gek genoeg, maar soms wil je het liever au naturel houden. Met deze French manicure-set van BeautyUK kun je dat in een handomdraai fiksen. Een beetje oefenen misschien, maar ach, daar heb je vakantie voor.


Greenland Bodycare

Greenland Bodycare is van oorsprong, jawel, een Hollands merk. Alle producten van Greenland zijn gemaakt op basis van fruit, planten en kruiden. En heel fijn, je kunt alle producten bestellen in de vernieuwde webshop van Greenland Bodycare.


 
Let op: Heb je geen abonnement maar wil je wel de Beautybox van deze maand in huis halen? De Beautybox van juli is ook nog los te koop via Beautybox.nl

Abonnement

Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.