Retegrappig: man houdt 'zwangerschapsfotoshoot'

Vrije tijd door Kimberly

Wat doe je als je vrouw geen zwangerschapsshoot wil? Dan ga je zelf met je bolle buik op de foto! Deze Mr. Naam Onbekend huurde een professionele fotograaf in voor zijn euh... zwangerschapsreportage. 

Je kent ze wel. Meestal hartverwarmende foto’s waarin traditionele poses zoals een hand op de borst, een liefdevolle blik naar het wonder en een dikke kus van de partner op de buik, worden aangenomen. De kleurenkiekjes – bij gelegenheid zwartwit of sepia – worden op groot canvasdoek afgedrukt, en krijgen een prachtplekje boven de Klippan in de woonkamer. Waar we het over hebben? Dé zwangerschapsfoto natuurlijk. Want als de test positief geeft, wil je niets liever dan het babynieuws van de daken schreeuwen. Pap, mam, de buurvrouw… iedereen mag het weten. En: dit wereldwonder wil je natuurlijk vastleggen. Dus prik je een gaatje bij een fotograaf voor een dagje shooten.  

 
Klik! 
Maar, de vrouw van deze Reddit-gebruiker zag een shoot niet zo zitten. En wat doe je als jouw hoogzwangere vrouw liever geen foto’s maakt van haar bolle buik? Juist. Dan doe je het zelf wel. De resultaten zijn hilarisch. En jawel. In traditionele poses én zwartwit. Check ze zelf maar! 










Wat vind jij van zijn actie?