6 redenen om voor de NUNA IVVI kinderwagen te kiezen

Kinderen door Redactie Ze.nl

Hoera, je wordt mama! Kinderkamer, check. Lading luiers, check. Crèche, check. Box, check. Rompertjes, check. Maar… wat voor kinderwagen moet je in godsnaam kopen? Tip: ga voor de veelzijdige NUNA IVVI wandelwagen. 
 
Als kersverse moeder verandert je leven enórm. Was je eerst vooral met jezelf bezig, nu staat je leven – vooral in het begin – totaal in dienst van je kleine spruit. Continu ben je bezig met je kindje. Belangrijk is wel dat je het jezelf daarom een beetje makkelijk maakt. Een goede kinderwagen is essentieel om je kleine overal makkelijk mee naartoe te nemen. Wij tippen de NUNA IVVI wandelwagen!
 
1. Fashionable
Nu je moeder bent, wil dat niet zeggen dat je je gevoel voor stijl verloren bent. Tuurlijk, het is absoluut niet meer het belangrijkste – als je kindje het maar goed heeft – maar als je tóch kunt kiezen… Dankzij de nieuwe four-mode wandelwagen van NUNA kun je nu op een fashionable manier het hectische leven met een baby tegemoet zien. De kinderwagen heeft namelijk een prachtig design!
 
 
2. Multifunctioneel
De NUNA IVVI is ook geschikt voor gebruik met reiswieg of autozitje, en natuurlijk voor nieuwsgierige peuters. Als babylief de wieg is ontgroeid, gaat de IVVI naadloos over in een buggysysteem dat dankzij de adapters perfect past op het NUNA PIPA autozitje of de Maxi-Cosi. Oftewel, je hebt vier mogelijkheden: kinderwagen, autozitje, naar ouders kijkend en de wereld inkijkend. (Zie boven.)
 
3. Handige snufjes
De wandelwagen heeft twee flexibele opvouwopties, én heeft zogenaamde quick release wielen om 'm nog compacter op te kunnen vouwen. Zo doet de IVVI precies wat je wilt. De met één hand verstelbare rugleuning met 5 posities zorgt ervoor dat de kleine relaxed kan slapen of juist rechtop de wereld kan ontdekken. Ontworpen met middagdutjes in gedachten, is dit de enige luxe wandelwagen die voorzien is van een slaapzitje met een 180° rugleuning, zodat on-the-go dutjes voor je kleine geen probleem zijn. Daarbij zit er een oversized luifel met uittrekbare extra bescherming voor de ogen op. Ook is de duwstang in hoogte verstelbaar zodat je eenvoudig met één hand de wagen kunt duwen. Oh, en de regenhoes is inbegrepen bij de wandelwagen.
 
 
4. Handig voor in de stad
Woon je in de stad en moet je jezelf een weg banen in het drukke verkeer op scheef gelegde klinkers door smalle straatjes? De rubberbanden die gevuld zijn met schuim, zijn geschikt voor alle terreinen. Ook is het achterwiel voorzien van een one-touch remsysteem en reageert het snel. De zwenkwielen zijn ook vast te zetten, voor ritjes op hobbelige keitjes.
 
5. Comfortabel voor je kleine
Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kinderwagen goed is voor je baby. Als hij/zij er fijn in zit of slaapt, kun jij ongestoord boodschappen doen, naar je vriendinnen toe of winkelen. Dus hummeltje blij, jij blij! De reiswieg is gemaakt om de baby een comfy rit te bezorgen – dankzij een zacht pluche matras en de innovatieve dream drape. Het dekje op de wieg biedt een warme en knusse ruimte en is gemakkelijk te verwijderen met de snelle ritsen. Het comfortabele matras is omkeerbaar en perfect voor alle seizoenen. Wat wil je kleine nog meer?!
 
6. Ook comfortabel voor jou
Ook aan de ouders is gedacht door het geheime opbergvak waarin je al je waardevolle spulletjes kwijt kunt. Zo gebruik je de NUNA IVVI niet alleen als kinderwagen, maar ook als opberger voor je boodschappen en spulletjes.
 
Adviesverkoopprijzen: 
IVVI wandelwagen: € 699,- 
IVVI reiswieg: € 199,- 
Samen voor € 898,- 
 
Meer info? Kijk op nuna.eu.

Dit is een gesponsord artikel.