Unboxing: de Beautybox van september

Gezicht door Sabine
We hebben na de zomer gelukkig toch nog kunnen genieten van zomerse dagen, maar die lijken nu toch echt plaats te maken voor de herfst. Ook dit seizoen willen we er weer tiptop uitzien. Met deze Beautybox moet dat wel lukken. 
 
De herfst staat weer voor de deur. Oftewel: veel wind, regen, kou en in dramatische gevallen hagel en sneeuw. Dit komt je haar en huid niet ten goede. Het is daarom belangrijk dat je je haar en huid goed verzorgt. Met deze Beautybox maak je jezelf helemaal herfstproof! 

 
Anastasia Beverly Hills – Brow gel Clear 
Wilde wenkbrauwen die altijd álle kanten opstaan, behalve de goede? Probeer dan deze wenkbrauwgel. Deze gel is ideaal als je de bevers boven je ogen probeert te temmen. Met het handige borsteltje kan je de gel gelijkmatig over je wenkbrauwen verspreiden. Laat de gel even opdrogen et voilá, je kan weer goed voor de dag komen. Pluspunt: de gel is voorzien van het cruelty free logo. Er zijn dus geen dieren gebruikt om dit product te testen. Me gusta!

 
Mario Badescu – Enzyme Cleansing Gel 
Aan het einde van een dag moet je gezicht natuurlijk weer make-upvrij worden gemaakt. Gebruik daarvoor deze gezichtsreiniger. De reinigingsgel ruikt lekker fris en is vrij van zeep en olie. De gel, die je gebruikt met water, is geschrikt voor alle huidtypes, voorkomt puistjes en vermindert de dofheid van je huid. Met het handige press-knopje krijg je makkelijke en kleine dot op je hand, alleen knoeit het wel snel. Waar we wel blij van worden is het feit dat ook deze gel niet getest is op dieren.  
 

Maria Nila Stockholm – Palett Luminous Colour 
Met de kou, regen en wind die de herfst met zich meebrengt, raakt je haar snel beschadigd. Zorg dit seizoen daarom extra goed voor je haar en verwen jezelf regelmatig met een haarmasker. Bijvoorbeeld deze van Maria Nila Stockholm. Dit haarmasker is geschikt voor beschadigd haar en laat je lokken weer glanzen. De crème bevat alleen maar veganistische ingrediënten, zoals bijvoorbeeld granaatappel, waardoor het wel errug zoet ruikt. 
 
 
Scottish Fine Soaps – Haar/Huid Verzoring 
Deze douchegel en bodylotion zijn ideaal voor als je eens even wat quality time met jezelf nodig hebt. De bodymilk en douchegel ruiken zoet, maar niet te zoet. Ze zijn lekker smeerbaar en van de bodylotion krijg je een lekker zacht babyhuidje. Gebruik er alleen niet te veel van, want je huid gaat er al snel van plakken. En… Scottish Fine Soaps is tegen het testen op dieren. Kijk, daar worden we helemaal happy van! 
 

Let op: Heb je geen abonnement maar wil je wel de Beautybox van deze maand in huis halen? De Beautybox van september is ook nog los te koop via Beautybox.nl
 
Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.