Zo lief! Jongetje (4) schrijft liefdesbrief

Kinderen door Sabine
Weet je nog dat je een crush had op Thomas uit groep 2? Je giechelde wat als hij in de buurt was, maar echt actie ondernemen deed je niet. De 4-jarige Bennet wist echter wel de moed bij elkaar te rapen en schreef deze lieve brief.
 
Samen met je vriendinnetjes zwijmelde je weg bij de knappe jongen uit jullie klas. Jullie stuurden de hele dag briefjes heen en weer naar elkaar waarin jullie alle pluspunten van jullie crush opschreven. Maar een briefje naar hem sturen, dat deden jullie niet. No way. Het 4-jarige jongetje Bennet was wel moedig genoeg om een brief te sturen naar zijn crush. Maar niet alleen daarom vinden we hem dapper. Dit jonge ventje vecht ook tegen kanker, meldt het AD
 
‘Ik vind je zo mooi als een paard’
De verliefde Bennet schreef samen met zijn moeder deze hartverwarmende brief naar Baily, het meisje op wie hij een oogje heeft. De 4-jarige romanticus heeft nog niet veel zoetsappige films gezien of gegoogeld op romantische pick-up lines. Nee, de brief die Bennet schreef voor Baily kwam regelrecht uit zijn hart. 
 
“Baily”, begon het jongetje zijn brief. “Wil je alsjeblieft naar mijn huis komen? Dan kunnen we samen spelen.” Maar de brief was meer dan alleen een uitnodiging met de vraag of Baily zin had om langs te komen. Bennet wil aan zijn crush ook duidelijk maken dat hij haar erg mooi vindt en doet dit door middel van een beetje vreemd, maar wel heel erg lief complimentje: “Ik vind je zo mooi als een paard of een lieveheersbeestje. Ik weet niet precies welke”, schreef het jochie in zijn brief. 
 
 
Kanker
De moeder van Bennet hielp haar zoon met het schrijven van deze brief en postte vervolgens een kiekje van het berichtje op Reddit. Ook vertelde ze er, jammer genoeg, bij dat de poging niet helemaal geslaagd was. “Natuurlijk was Baily gecharmeerd,” vertelt ze, “maar als 4-jarig meisje begrijp je het nog niet echt goed.” Bennets moeder is erg blij dat haar zoontje veel aandacht krijgt door de brief die hij schreef. Het knulletje lijdt aan kanker en ze is blij dat Bennet door de aandacht even wordt afgeleid van zijn ziekte. “Dat is bijna onbetaalbaar”, zegt ze hierover. 
 
Het jongetje sloot de brief aan Baily af door te zeggen dat het meisje langs mag komen bij hem thuis want 'dan kunnen we samen kaas eten'. "Ik hou van je en vannacht heb ik een tand verloren. Ik zou je graag een magische truc willen laten zien en daarna mag je kijken hoe ik tegen robots vecht. Liefs, Bennet.” Nou, als een jongen zijn eten met ons wil delen en ons een magische truc wil laten zien, weten we het wel! Gelukkig voor Bennet zijn hij en Baily nog wel vrienden. “Binnenkort komt ze naar zijn verjaardagsfeestje”, weet Bennets moeder nog te vertellen. “Ze komt dan verkleed als een prinses.”
 
Wat vind jij van de brief die Bennet voor zijn vriendinnetje schreef?