(H)eerlijke koffie? Yes, please!

Eten door Redactie Ze.nl
Oké, even heel eerlijk: je drinkt toch liever goede koffie waarvan je weet dat het op een eerlijke manier tot stand is gekomen? Wij wel in ieder geval en daarom testten we de nieuwe Fair Trade Original biologische koffiecapsules!
 
Fair Trade Original is, je raadt het al, het merk van de eerlijke producten. Daarom is bij het ontwikkelen van de koffie gelet op een eerlijke werkwijze en biologische teelt. Dus geen arme boertjes die achttien uur per dag voor een euro op een stukje land staan te zwoegen, maar goede werkomstandigheden en een eerlijk salaris. Die koffie wil je dan toch automatisch al drinken?
 
 
Varianten
De Fair Trade Original capsules zijn er in drie varianten. Zo heb je Espresso Medium Roast voor een stevige espresso, Espresso Dark Roast voor een pittige espresso met een hint van chocolade en Espresso Lungo voor liefhebbers van een espresso met een beetje meer water. Zo kan iedereen haar eigen smaak kiezen en dat doen we nou eenmaal graag.
 
Fair Trade Original is benieuwd naar wat de consument van de drie nieuwe smaken vindt en daarom mochten wij ze testen! Na een paar uur zaten wij te stuiteren op onze bureaustoelen, maar de koffie smaakte heerlijk. Wij waren het meest fan van de Espresso Dark Roast, want chocolade doet het altijd goed in ons boekje. 
 
 
(H)eerlijkheidstest
Jij mag natuurlijk ook je mening geven over de nieuwe koffiecapsules. Dit kun je doen op de speciale website van de Heerlijkheidstest. De capsules passen in je Nespresso machine en zijn te koop bij Albert Heijn, Waar winkels en Wereldwinkels. 
 
Welke vind jij het lekkerst?