Eerste hulp voor zijn haar: de clip-on man bun is hier!

Haar door Sabine

Niet alle mannen zijn gezegend met een mooie dikke bos haren. Een man bun creëren kan voor hen die vervloekt zijn met een dunne haardos voor ware stuggles zorgen. Gelukkig kan deze clip-on bun hen uit de brand helpen!

Heeft je vriend geen geduld om z’n haar ook maar een paar millimeter te laten groeien? Of weigert-ie om z’n prachtige manen te laten groeien omdat hij ervan is overtuigd dat een knotje boven op z’n hoofd niets voor hem is? Dan presenteren we je graag de uitvinding van de eeuw: de clip-on man bun! 

Een prachtig knotje

Geen enkele man hoeft zich nu buitengesloten te voelen van de knotjesclub. Voor een ieder is het nu mogelijk om rond te paraderen met een geweldige knoet op de kop. De bedankberichtjes en fanmailtjes kunnen naar Groupon worden gestuurd. Op de Amerikaanse website kun je namelijk de man bun bestellen. En daarvoor hoeft je lover, of jij als je het cadeau wilt geven, helemaal niet diep in de buidel te tasten. Je hebt al een exemplaar vanaf 10 dollar. Maar als je er liever eentje hebt van een betere kwaliteit kun je d’r ook eentje scoren voor 65 dollar.


Zo bevestig je ‘m

Niet alleen levert Groupon je lover een mooi haarwerkje, er wordt ook een omschrijving bijgevoegd. Zo’n man bun bevestigt je lover natuurlijk niet zomaar boven op het hoofd. Hoe hij (of waarschijnlijk jij) dat moet doen? Kam eerst het haar tot de kruin. Plaats vervolgens de knot op de gewenste plek. Daarna hoeven alleen nog maar bobby pins gebruikt te worden om de knop op z’n plek te houden. En voilà: een knotje siert het hoofd! Een kind kan de was doen.

Wij vrouwen kunnen lekker variëren met ons haar. De ene keer doen we het los, de andere keer in een vlecht, knot, staart etc. Nu kunnen mannen ook variëren. Net zo veel mogelijkheden als wij krijgen ze er niet mee, maar ze kunnen nu wel kiezen voor óf een knotje óf gewoon z’n eigen korte kapsel. Waar de man bun wel niet goed voor is! We vertellen je: de clip-on man bun wordt zijn beste vriend!

Helaas moeten we mannen met oranjerood haar teleurstellen. Jullie zullen toch echt zelf een knot moeten laten groeien. Groupons man bun komt helaas maar in drie verschillende kleuren: blond, bruin en zwart.

Hoe zie jij je lover het liefst? Met een mooi knotje of met het typische mannenkapsel?