Momenten dat je jouw lover even haat

Lifestyle door Sascha
De verliefdheid overwint het natuurlijk allemaal, maar soms komen er weleens momenten voor dat je jouw lover het liefst even achter het behang plakt. En dan bij voorkeur voor een paar uur óf zelfs voor een paar dagen… Sorry, mannen.

 
Ongegeneerde, botte grappen, achterlijk doen tijdens een dronken bui of lachen wanneer jij eigenlijk nog steeds gewoon boos bent. Typische mannendingen waar jij jouw lover weleens op betrapt. Op de volgende momenten haat jij jouw lover even intens erg.


Als hij niet stopt wanneer jij stop zegt

Jullie zitten gezellig op de bank, als hij weer eens zin heeft om een potje te stoeien. Jij, as usual, natuurlijk niet dus dat laat je weten door keihard ‘STOP!’ te roepen. Maar hij en stoppen? Ho maar. De vraag of hij wil stoppen is voor hem geen reden om te stoppen. Zucht…
 
Dronken bui
Jij bent al lekker in slaap aan het dommelen, als je iemand hoort binnenkomen. Jouw lover kruipt de deurpost binnen want rechtovereind staan is niet meer aan de orde. Ladderzat komt hij naast je liggen om nog even te kroelen. Ulgh… Die alcoholwalm. Bah!
 
Lachen op het verkeerde moment
Terwijl jij nog boos bent van de discussie die jullie net hadden, begint hij spontaan te lachen. Hij vindt het stiekem best wel grappig om jou af en toe zo boos te zien, en doet er dan ook nog eens een lekker schepje bovenop door te gaan lachen. WHY!
 
Rommelkont
Ja, meestal vind jij het geen probleem om alle rommel achter zijn kont op te ruimen, maar SOMS. Soms gewoon even niet. Af en toe is het klaar. We respecteren dat mannen  sloddervossen zijn, maar af en toe mogen ze ook wel wat meer rekening met ons houden.


Studiosport op zondag

Arghhhhhhh… Dat studiosport een ding is binnen de relatie van mannen en vrouwen, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. Vaak mogen jullie dat piep programma best eventjes aanzetten, maar NIET altijd. Gewoon niet altijd.
 
Oost-Indisch doof
Wij vrouwen zijn ons er heus wel van bewust dat we af en toe misschien een beetje kunnen zeuren. Toch doen wij dit echter niet zonder reden. Wij willen gehoord worden en zeuren omdat we ergens mee zitten. Als een man dan doet alsof hij Oost-Indisch doof is, kunnen we hem het liefst achter het behang plakken.

Niet alle grapjes zijn leuk om te maken

Mannen kunnen soms flink de botte boer uithangen. Nou houden wij natuurlijk ook wel van een beetje humor, maar niet als grappen gewoon misplaatst zijn. Af en toe een beeetje opletten wat jullie eruit floepen, mannen!
 
Op wat voor momenten plak jij je lover het liefst achter het behang?