Waarom blonde chicks het meest succesvol zijn

Haar door Elsemieke
Als je altijd al de vurige wens had om je blonde lokken in een dieprode of juist donkere kleur te verven, think again. Oké, dat rossige kapsel geeft je een aparte look, maar met een blonde bos laat je die monden pas écht openvallen. 
 
‘Blond girls have more fun,’ Ja, we hoeven er echt niet meer omheen te draaien: goud gelokte vrouwen zijn the best. Ze zijn sexy, zelfbewust en vaak ook nog eens hartstikke succesvol. Ja, echt! Juist door de eeuwige voordelen die er bestaan schudden ze het imago van domme blondjes zó van zich af. Blond girls rock! Dit is waarom vrouwen met blond haar het meest succesvol zijn.
 
Bron
 
Zelfvertrouwen 
Wanneer je beschikt over een bouncende bos blonde lokken mag je eens goed in je handjes knijpen. Een maandelijkse treatment en eens in de zoveel keer een bezoekje aan de kapper: it's all it takes om jou te laten stralen. Natuurlijk komt echte schoonheid van binnenuit, maar van een beetje sexyness knapt iedereen op. Wees er trots op, want er zijn een heleboel vrouwen die overgeleverd zijn aan een pakje verf om dezelfde uitstraling te krijgen.    
 
Bewijsdrang
Als goudgelokte chick moet je je altijd net een stapje extra zetten om je te bewijzen. Hoe stereotyperend het ook is, je wordt nu eenmaal al snel gezien als het domme blondje. Bloed vervelend, maar daar kun je helaas niet omheen. Reden te meer om een stapje harder te zetten als je jezelf in de picture wil zetten. Met alleen een hot uiterlijk kom je er helaas niet. Go for it!
 

Beauty and the brains
De meeste mannen draaien automatisch hun hoofd voor je om als ze jou en je wapperende kapsel voorbij zien komen. Dat kan soms heel irritant zijn, maar je kan het maar het beste als een compliment zien. Jij bent de moeite van zijn verrekte nekspier waard, hoe tof is dat? Een blonde meid met een stel hersenen is al helemaal het ideale droombeeld van heel veel mannen. If you got it, you need to show it. Daar kunnen geen vuurrode lokken tegenop. 
 
Zelfbewust
Een chick met zongekleurde manen is zich heel goed bewust van haar uiterlijk en welke invloed dat kan hebben. Nee, dat is niet hetzelfde als arrogantie, maar juist een teken van zelfvertrouwen. Net zoals wij als een blok vallen voor een vent die weet wat hij wil, vinden ook mannen een portie confidence heel sexy. Ze weet precies hoe haar gouden lokken in kan zetten bij het mannelijke schoon.

Alleen voor de blondies: ben jij trots op je gouden lokken?