Dit moeten mannen weten als ze een single moeder daten

Mama door Sascha

Voor alle mannen die een single mommy willen daten: er zijn een aantal belangrijke aandachtspuntjes. Dat een mama druk is met zo’n gezellige, kleine, nieuwsgierige peuter, wil nog niet zeggen dat ze er geen man bij kan hebben!

 
Dus mannen: nadat jullie dit artikel hebben gelezen gaan jullie óf superduper erg je best doen voor leuke single mommy’s, óf juist vooral heel hard wegrennen. Wij denken persoonlijk het eerste, want single mama's zijn fantastisch!


Lonely mommy

Het leven van een single mommy kan soms best een beetje eenzaam zijn. Je moet dubbel zoveel werk verrichten en hebt daarom niet 24/7 tijd voor leuke dingen doen met vrienden en familie. Een single mom date dus het liefst een vent die een beetje begrip toont en bereidt is zich een klein beetje in te zetten voor haar en die kleine koter.
 
Zorgzaam
Single mama’s die al gezegend zijn met een kind, zijn enorm zorgzaam. Laten we eerlijk zijn, mannen zijn soms net grote kinderen. En daar moet voor gezorgd worden! Mannen willen het tot op de dag van vandaag nog niet echt toegeven, maar stiekem vinden ze dat zorgzame juist hartstikke fijn!
 
Eén kind is wel voldoende!
Jonge, hippe mannen zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar al dat geklier is op een gegeven moment toch wel klaar. Zeker als je al zo’n drukke, kleine kleuter in huis hebt rondrennen. Daarnaast zijn single mama’s ook niet op zoek naar gekwetste mannen (thanks to zijn vader, moeder of ex) die een moederfiguur als vriendin zoeken. Moeder ben je al genoeg!

Geen vervangende papa

Dat een single mama single is, dat zegt waarschijnlijk wel iets. Ze is dus niet op zoek naar een man die haar ex kan vervangen en de vaderlijke rol volledig op zich neemt. Hoogstwaarschijnlijk is ze op zoek naar een leuke vriend waar ze smoorverliefd op kan worden. Wees dus niet gelijk bang dat jij de nieuwe papa van haar kinderen wordt!


Geen geclaim

Single moeders zijn mega zelfstandig en dat heeft zeker zo zijn voordelen! Mannen hoeven bij single mama’s niet bang te zijn dat ze claimerig, plakkerig of niet zelfstandig zijn. Ze kunnen namelijk ook heus wel leuke dingetjes doen zonder hun nieuwe liefde. Mannen, blijf dus vooral ook je eigen dingetjes doen! Dat vinden wij alleen maar hartstikke belangrijk.
 
Financieel onafhankelijk
Mannen vinden vrouwen die teren op hun geld ontzettend onaantrekkelijk. Het zijn juist de zelfverzekerde, financieel onafhankelijke vrouwen waar mannen als een blok voor vallen. Ben jij een single mommy? Dan heb jij waarschijnlijk je eigen geldzaken goed op orde. Precies wat een man wil! No golddiggers allowed!
 
Tijd is kostbaar
Mannen die een single mom daten, moeten weten dat de tijd van een single mama kostbaar is. Ze heeft naast al die gezellige dates ook een kindje te onderhouden en dat is af en toe nog knaplastig te combineren allemaal. Je moet sowieso eerst al een oppas zien te regelen dus plannen is toch echt iets wat bij het daten van een single moeder komt kijken.
 
Sexy
Single moeders zijn volgens mannen gewoon hartstikke sexy. Ze zijn sterk, onafhankelijk, zorgzaam, hebben al heel wat voor hun kiezen gehad en staan hun mannetje! Gegarandeerd dat mannen op vrouwen vallen die precies weten wat ze willen. Mommy’s run the world!
 
Wat komt er nog meer kijken bij het daten van een single mom?