Dit is hét cadeau voor je moeder, zusje of BFF

Make-up door Redactie Ze.nl
Wat houden we toch van mooie beauty-producten. Helaas zijn ze vaak zo duur, maar met deze actie niet! Met de GirlsBag kun je een tas vol met mooie beauty-producten t.w.v. €80 scoren voor maar €14,95. Dat is toch een koopje?

Soms moet je jezelf gewoon even goed verwennen, maar als je niet heel veel budget hebt kan het soms best lastig zijn om toch van die mooie beautyproducten te kopen. Met de speciale GirlsBag krijg je dus wel allerlei producten van toffe merken, maar betaal je niet gelijk de hoofdprijs (€14,95 + verzendkosten). En als je dan toch geld aan het besparen bent, kun je gelijk een tas voor je moeder, zusje of BFF bestellen. Wel zo aardig!


What's in the bag?
Superleuk zo’n tas, maar wat zit er allemaal in? Nou we kunnen je vertellen de tas is een stuk beter gevuld dan het gemiddelde verrassingszakje dat je vroeger kreeg na een kinderfeestje.
 

Nagellak, mascara, blush and more!
In de GirlsBag vind je onder andere een Herôme Trio W.I.C. Nail Polish setje (€18). De Herôme W.I.C.-lijn bestaat uit 79 trendy kleuren voor alle nageltypes. Naast dat de kleurtjes prachtig zijn, zijn de lakjes ook nog eens verzorgend want ze zijn verrijkt met Silica en Vitamine E. Een andere favoriet van ons uit de GirlsBag is de RIMMEL London Volume Colourist Mascara (€15,95). Naast dat het va-va-voom gehalte van je wimpers erg hoog is na het gebruik van de mascara (hallo volume!), zorgt het lash-tint complex ervoor dat je wimpers voor een langere tijd donker blijven. Een blijvertje dus! Met de Maybelline Babylips Balm & Blush (€5,99) kun je niet alleen je lippen voorzien van een kleurtje, de multifunctionele balm is ook nog eens ideaal om je wangen een subtiel blosje te geven. 

En er is meer!
Ook krijg je een Lebara SIM-kaart met 1GB + €15 beltegoed (€10,00) waarmee je iedereen kunt bellen en razendsnel kunt internetten, bij de eerste opwaardering krijg je nog eens 300MB en €5 beltegoed extra en bij de tweede opwaardering 524MB en €5 beltegoed. Handig voor als je over je bundel zit of voor op vakantie.
 
Is dit alles? Nee, we zijn er nog niet. Het volgende zit er ook nog in: 
SmoovAll Huidcontact Spray (€6,99)
Vogue Parfum Deo Butterfly (€1,99)
BioFreeze+ Gel (sample)
Nãkd Bar Cashew Cookie (€0,75)
JustNuts The Alarm Clock Bar (€1,25)
Katja Apezuur (sample)
Tranquini Regular & Jade (€2,58)
Boho-Chic armbandje (€12,95)
 
 
Visagieworkshop en flinke korting!
Maar daar blijft het niet bij! In de coole GirlsBag canvas tas zitten ook nog eens een paar waardevouchers waarbij wij heel blij van worden. Ben je van plan om een nieuw horloge te scoren en ben je verliefd op de prachtige exemplaren van Guess? Je krijgt nu €25 korting op een Guess horloge vanaf €149 bij jouw Guess juwelier of op horloge.nl. Je begrijpt dat wij meteen gaan shoppen na het krijgen van de GirlsBag... 10% korting op het gehele assortiment van Koopjesdrogisterij.nl waarbij je ook nog kans maakt op een extra verwenpakket t.w.v. €75! Een gratis 2,5 uur durende workshop t.w.v. €39,95 bij SuperLooks. Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer jij allerlei tips & tricks van ervaren visagisten. Verder zit er nog één week gratis sporten in bij TrainMore (zonder verplichtingen) en tot slot zit er ook nog eens in 100 GirlsBags een waardebon van EA Games verstopt ter waarde van €60 aan EA Games bij Bol.com. Kun je je vriend ook weer blij maken!
 
Bestellen
Zie jij de GirlsBag hélemaal zitten (wij begrijpen dat natuurlijk gelijk), wacht dan niet te lang - de laatste tassen gaan NU de deur uit - en bestel HIER de tas met inhoud ter waarde van €80 nu voor maar €14,95 + verzendkosten. 

Enneh, goed nieuws! Richting Kerst komt er weer een nieuwe GirlsBag! 

Voor wie ga jij de Girlsbag bestellen?