Heerlijk tutten met de Beautybox van augustus!

Make-up door Redactie Ze.nl
Bij de zomer horen veel strandfeestjes, lekkere drankjes en hippe festivals. En wat is er leuker dan uren tutten met je vriendinnen voordat je daarheen gaat? Wij helpen je alvast een beetje op weg met de Beautybox van augustus. 

We genieten natuurlijk volop van al die feestjes en liggen daarna graag de gehele middag in de zon. Helaas is dat alleen niet zo goed voor jouw huidje. Gelukkig zit de Beautybox van deze maand vol met producten waardoor je huid een echte oppepper krijgt. Pamper jezelf met de beste verzorgingsproducten zoals de populaire Orginal Balm van Dr. PawPaw of een heerlijk masker van Mudmasky. Kijk je mee wat er deze maand nog meer in zit?
 

 
In de box van de maand augustus kun je de volgende producten vinden: 
- DR. PAWPAW – ORGINAL BALM €9.95
- IDC LIPGLOSS GRAB & GO €4.95
- ROC – PRO-PRESERVE FLUID SPF30 €23.95
- MUDMASKY €23.00
- LIPSI COSMETICS- ANTI-WRINKLE & DEPUFFING EYE CREAM €18.00
 
DR. PAWPAW – ORGINAL BALM
DR.PAW PAW is een wonderproduct dat verschillende effectieve verzorgende ingrediënten bevat, waaronder gefermenteerde papaja (pawpaw), olijfolie en aloë vera-olie. Papaja wordt door veel beauty journalisten, make-up artists en beauty bloggers beschouwd als het “Holy Grail” ingrediënt. Dit komt doordat papaja rijk is aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die een droge en strakke huid verzorgen, voeden, verzachten en repareren. Dr. PAWPAW Original Balm verzorgt je lippen, huid, nagels en haren en past door zijn makkelijke formaat in elke handtas.
 
ICID LIPGLOSS GRAB & GO
Deze kleine verzorgende lipgloss kun je heel makkelijk overal mee naartoe nemen. In een handomdraai zien jouw lippen er weer direct prachtig uit dankzij deze boterzachte en zijdeachtige textuur.
 
ROC – PRO PRESERVE FLUID SPF30
RoC Pro-Preserve Protect Fluid bevat SPF30 en versterkt en behoudt de hydratatie en jeugdigheid van de huid. Het combineert twee krachtige antioxidanten, vitamine C en E om de huid te beschermen tegen externe agressies. Verrijkt met UVA en UVB-filters voorkomt het huidveroudering. Dit product is ideaal voor de gevoelige huid. Het is geformuleerd om het risico op allergieën te minimaliseren. Breng ’s ochtends aan op de huid. Ook ideaal als basis voor je make-up!
 
 
MUDMASKY
Mudmasky combineert de drie beste kleien ter wereld: Franse groene klei, grijze Wyoming klei en Marokkaanse lava klei. De combinatie van deze drie kleien zorgt er onder andere voor dat onzuiverheden en schadelijke stoffen door buitenaf verwijdert worden en je huid als nieuw aanvoelt. Het voelt schoon, puur, helder en poriën zijn verfijnd. En dit alles zonder je huid uit te drogen.
 
LIPSI COSMETICS – ANTI-WRINKLE & DEPUFFING EYE CREAM
Deze oogcrème is gemaakt van organische olijfolie uit het Griekse Kreta. Het verzorgt de huid onder je ogen 24 uur lang. De toegevoegde vitamine B5 zorgt er bovendien voor dat de huid zachter wordt, lijntjes verdwijnen en je een frisse uitstraling krijgt. De kokosolie, avocado-olie en olijfolie zorgen voor een diepe hydratatie. 
 
Nieuwsgierig geworden? Je kunt hier de Beautybox bestellen voor maar €14,95! Wacht niet te lang, want ze gaan snel!