Everybody Jump: dit festival mag je niet missen (+WIN)

Winacties door Redactie Ze.nl

Hou jij van feesten, lekker eten, dansjes doen en maak jij hier en daar weleens een sprongetje? Dan hebben we hier een superleuke weekend tip voor jou. Dus hou zaterdag 3 september maar vrij, want hier moet je heen! 
 
We hebben het over het Springkussen Festival in Eindhoven. Het is de perfecte mix tussen een speeltuin en een festival. Je kunt op 3 september springen en losgaan op o.a. de fijne beats van The Partysquad, Dirtcaps en Giocatori. Ook is er o.a. (wij vinden dit zelf nogal vet!) een groot opblaasvarken waar je in kunt karaoken, een megaballenbak waar je met al je vrienden en vriendinnen in kunt, is er een wipe out zone aanwezig (met o.a. een stormbaan en een sweeper), kun je lekker sumo worstelen in die heerlijke outfits en komt het grootste springkussen ter wereld (40 bij 20 meter) over uit Duitsland. Dit wil je niet missen, toch? 
 

Alvast een voorproefje zien van de vorige editie van het Springkussen Festival in Amsterdam? Bekijk het filmpje hieronder!
 
 
 
WIN!
Maar dat is niet alles. We mogen 2x2 kaarten weggeven voor het Spring Kussenfestival in Eindhoven op 3 september. Wil jij erbij zijn? Druk dan hieronder op de meedoenbutton (Alleen te zien op de desktopversie van de site). Heb je geen zin om te wachten of je hebt gewonnen en wil je er sowieso heen? Je kunt hier je tickets bestellen