Zo blijf je gezond met deze tips van bikini atlete Rachelle

Sport & gezondheid door Redactie Ze.nl

Eerlijk, het Instagram account van Rachelle van Koningsbruggen is meer dan jaloersmakend en na een goed half uurtje Instastalken zijn wij overtuigd. Als er iemand is die weet hoe je fit wordt en killer abs krijgt dan is het Rachelle! 
 
Samen met Healthbox lanceert bikini fitness atlete Rachelle van Koningsbruggen de Healtbox by Rachelle. Exclusief voor Healthbox heeft Rachelle de beste producten uitgekozen die haar zelf, en nu ook jou, helpen om gezond en fit te blijven. Als bikini fitness atlete is Rachelle dagelijks bezig met voeding en sport om zo het maximale uit zichzelf te halen. Met deze persoonlijk samengestelde Healthbox geeft de fitness babe een kijkje in eigen keuken en sport regiem.
 
Sinds een paar jaar doet Rachelle van Koningsbruggen fanatiek mee met bikini fitness wedstrijden (en heeft inmiddels ook al de nodige prestaties op haar naam staan). Hierbij wordt zij beoordeeld op de symmetrie van haar lichaam, spierkwaliteit, houding en uitstraling. Trainingstrajecten, bepaalde voedingsschema's en alles om een mooie spierkwaliteit en laag vetpercentage te krijgen zijn deze fitgirl niet vreemd! Niet zo gek dus dat Healthbox deze fitness babe inschakelde om speciaal voor alle Healthbox fans een ultra fit pakket samen te stellen.
 
 
“Om de ochtend goed te beginnen neem ik voor cardio training Pure BCAA capsules van Body & Fit. Dit is voor het behouden van spiermassa. Magnesium van Orthica voor spieropbouw, spierpijn en kramp. Plus de multivitaminen als extra ondersteuning van mijn gezondheid,” zegt Rachelle over supplementen in de box.
 
 
 
Ortica – Magnesium- 400 €15,75
Magnesium is goed voor de spieren en het zenuwstelsel en helpt bij de energiestofwisseling in het lichaam wat bijdraagt aan de spierfunctie.
 
Orthica – Multi engergie – €15,50
Multivitamine is belangrijk voor de ondersteuning van de gezondheid.Deze supplementen van Orthica zorgen voor de ondersteuning van de gezondheid.
 
Body & Fitshop – BCAA caps 600 mg - €7,90
Ben je een fanatieke sporter dan zijn BCAA’s absoluut onmisbaar. Deze vertakte aminozuren zijn essentieel voor het lichaam. Gebruik ze zowel voor als na de training voor optimaal resultaat.
 
“Als ontbijt vind ik het heerlijk om yoghurt of kwark te eten met Veríval Crunchy Spelt.”
 
Verical – Crunchy spelt – €3,99
Dit crunchy ontbijtje is 100% biologisch en smaakt heerlijk met vers fruit, melk, yoghurt of kwark.
 
“Tijdens het trainen vind ik het fijn om verantwoordelijke tussendoortjes te nemen, zoals de The Primal Pantry repen en/of de Mister Free’d crackers. Na het trainen drink ik het liefst diverse shakes met Vita Coco kokoswater voor een lekkere tropische smaaksensatie.”
 
The Primal Pantry – hazelnoot & cacao raw paleo reep – €1,80
“Dit is mijn favoriete smaak!” De paleo repen van The Primal Pantry vormen een heerlijk tussendoortje dat je alle goede energie geeft en waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten.
 
Mister Free’D – Chai & Sesame Seeds – €2,89
Deze glutenvrije crackers zitten boordevol superfoods en traditionele granen. Lekker voor na het sporten of om de dag gezond mee te starten.
 
Vita Coco – Natuurlijk kokoswater – €1,79
Rijk aan belangrijke mineralen als kalium en magnesium vormt kokoswater een goede basis voor gezonde smoothies of shakes. Daarna is het ook nog eens heel hydraterend waardoor het super geschikt is als sportdrank om de vochtbalans te herstellen.
 
 
"Als avondeten bestel ik vaak KCALculatedfood. Het is super lekker, gezond, vers en het biedt gemak. Met de bon van KCALculatedfood in de Healthbox, kun je zelf een gratis maaltijd online bestellen. Hetzelfde geldt voor alle verse producten die Body & Fit aanbiedt op hun website! In jouw Healthbox zit namelijk ook een waardebon van € 10,- voor op alle verse gerechten."
 
Kcalculated – F*ck the diet! Cadeaubon gratis maaltijd – €7,50
Zo leuk is het allemaal niet om alsmaar rekening te moeten houden met gezondheid en met je gewicht. Vind jij jezelf weer dubbend en wegend in de supermarkt op zoek naar balans, dan is Kcalculated de oplossing. Zij koken voor je, precies volgens jouw dieet of schema en bezorgen het ook nog eens bij je aan de keukentafel! (Of gewoon aan de deur).
 
Body & Fitshop – Cadeaubon – €10
Van maaltijden en kip tot muffins en smoothies, vanaf nu bestel je gemakkelijk en snel alles voor je healthy lifestyle. En met de healthbox nu dus ook nog met een fijne korting!
 
Laat je inspireren door Rachelle van Koningsbruggen en bestel de Healthbox by Rachelle hier! De box is al te bestellen voor 24,95 en wordt helemaal gratis bij je aan de deur geleverd! Enjoy!

Wat vind jij van Rachelle haar lichaam?