De Spice Girls houden auditie: jouw jeugddroom wordt werkelijkheid!

Vrije tijd door Chiara

‘I tell you what I want what I really really want!’ Jij hebt dit liedje zo vaak gezongen als klein meisje, dat je de lyrics nu nog steeds uit je hoofd kent. Jij wilde niets liever dan je aansluiten bij ‘de’ meidengroep van de jaren 90. 

 
In jullie barbietijd haalde jij en je girlsquad vaak jullie glitters en coole outfits tevoorschijn. Jullie vormden samen de perfecte Spice Girls 2.0. En om net zo goed te zijn als jullie vijf idolen oefenden jullie elke dag. Weliswaar met een borstel in jullie hand als microfoon en één van de oudere zussen die jullie de hipste danspasjes bijleerde. Maar ooit zouden jullie natuurlijk zelf in de schijnwerpers staan! Om alvast een idee te krijgen van de fame zaten jullie voor de bonte avond of een familiebijeenkomst al uren in de make-up. Het was trouwens geen makkie om perfecte staartjes a la Emma na te bootsen! Maar als jullie eenmaal ready waren voor de show, gaven jullie ook een schitterend optreden weg! Jullie hippe naveltruitjes en neppe zangmicrofoontjes zorgden voor een heuse transformatie natuurlijk. Het enige wat nog miste waren die torenhoge sneakers, die jij bovenaan je verlanglijstje had staan. Maar jij wist zeker dat jij, wanneer je zelf deel zou uit maken van je favoriete girlsband, een kast vol zou hebben van die shoes. En dan zou jij er net zo hot bijlopen als die vijf meiden die overal op A1 formaat in jouw kamer te vinden waren. 

 
Maar nu is het dan eindelijk zo ver... Jouw lang gekoesterde kinderdroom kan werkelijkheid worden! Geri, Emma en Mel B hebben namelijk de beste meidengroep ooit herenigd. Uhm ja, dat klopt… We missen Mel C, die hier geen deel meer vanuit wil maken en Victoria heeft het natuurlijk veel te druk met het ontwerpen van kleding. Maar niet getreurd, want het trio is namelijk op zoek naar twee nieuwe bandmembers. De meiden zetten hier een spectaculaire talentenjacht voor op, die jij natuurlijk wel kan winnen met jarenlange training. Dus wil jij Ginger, Baby en Scary, die samen de jury vormen, overtuigen van het feit dat jij volgend jaar in hartje Londen op het podium hoort te shinen naast hen? Doe dan mee aan deze tv-show die op BBC zal worden uitgezonden! 
 
Welke Spice Girl was jouw favoriet?