Dit zijn de meest awkward situaties tijdens de seks

Liefde door Fadak
Een vrijpartijtje gaat niet altijd even soepel als we hopen of verwachten. Er zitten altijd van die awkward momenten tussen waar jij je niet op had voorbereid. Als je er naderhand aan denkt, moet je er stiekem toch wel om giechelen. 
 
We snappen dat je deze momenten totaal niet wilt bespreken met je sekspartner en het liever hebt over de gebeurtenissen die wel fijn zijn. En geloof het of niet, jij bent echt niet de enige bij wie het niet altijd even smooth verloopt tussen de lakens. 

 
Wij hebben de meest ongemakkelijke situaties tijdens de seks voor jou op een rijtje gezet. Wij konden er uiteindelijk wel om lachen... achteraf dan natuurlijk; 
 
#1. De eerste keer was toch niet zoals in die ene romantische komedie. Helaas. 
 
#2. Het moment dat je beseft dat je vergeten bent je haartjes te scheren. En om het nog mooier te maken; hij heeft het wel gedaan. PANIEK! 
 
#3. Die ene guy vindt jou te hardhandig en de ander is weer te zachtaardig *zucht*. Maar hoe ga je dit hem precies vertellen? 
 
#4. Jullie zijn al een tijdje lekker bezig en dan vraag je hem om een condoom om te doen. Als hij nonchalant antwoordt met een nee, is het natuurlijk einde verhaal. 
 
#5. Het moment dat je bijna je rug breekt door de positie waarin je verstrengeld bent. Maar tijdens dit standje lijkt hij de tijd van zijn leven te hebben. Shit, wat nu? 
 
#6. Dat mannen snel klaarkomen, is niet onbekend. Maar dat hij dan ook nog eens denkt dat de seks voorbij is op het moment dat hij zijn hoogtepunt heeft bereikt, euh, niet dus! 
 
#7. Zweet, overal. Hij zweet, jij zweet, echt overal waar je kijkt zie je zweetdruppeltjes.  
 
#8. Hoe graag je het ook wil, het is echt niet altijd even sexy als die ene seksscène in een film. Wat dacht je van de lompe momenten en de ‘ongelukjes’. Kopstoot hier, valpartij daar of die helse kramp in je been die precies op dat ene moment optreedt. 
 
#9. Je hebt een heerlijke douche genomen en dan moet je weer je natte onderbroek aantrekken, fijn. 
 
#10. Als hij geen condoom om had en klaar komt in jou en jij uren later nog steeds sperma lekt... 
 
#11. Je weet niet hoe je moet reageren op de gekke geluiden die hij maakt. Oeps, niet lachen, of walgen... Oh god, ik weet het niet meer. ‘Klink ik ook zo raar?’ 
 
#12. Na alle dates waarop je keurig hebt gewacht om met hem het bed in te duiken, blijkt hij hartstikke slecht te zijn. Dikke vette fail. 
 
#13. Rare koosnaampjes... Deze heeft geen uitleg nodig toch? 
 
Wat is de meest awkward situatie die jij hebt meegemaakt tijdens de seks?