Redenen waarom je Celebrity Stand-Up moet kijken

Media door Redactie Ze.nl

Als we iets fijn vinden, is dat wel even onze lachspieren een lekkere workout geven. Lachen is goed voor je en we zouden het eigenlijk wel wat vaker moeten doen. Zin om lekker te brullen? Kijk dan naar Celebrity Stand-Up! 
 
Als we iets graag doen nu het weer koud wordt, is dat wel voor de buis hangen. Lekker met een dekentje over je heen genieten van dat wat de Nederlandse televisie ons te bieden heeft. Vanaf vanavond, 13 oktober, komt Comedy Central met haar nieuwste programma: Celebrity Stand-Up! Waarom je het moet kijken? Wij geven je redenen: 
 
Lekker (uit)lachen
Als Nederlanders ergens om bekend staan, is dat wel hun lekkere zelfspot. Maar ook de Belgen die aan het programma meedoen durven zichzelf belachelijk te maken. Wat is er nu heerlijker dan te lachen om iemands gezonde portie zelfspot? De humor van de twaalf kandidaten is vlijmscherp en met hun persoonlijke anekdotes kun je lekker lachen! 
 
Ontspannen slapen
Voordat je richting dromenland vertrekt, wil je natuurlijk lekker ontspannen zijn. Dus mooi voor bedtijd komt Comedy Central met haar programma. Om 22.00 uur kun je lekker lachen om de bekende Nederlanders en Vlamingen. Zo vergeet je de zorgen van je dag en kun je lekker indommelen! 
 
 
 
Leuke presentator
Niet zomaar iemand zal de Celebs presenteren, maar niemand minder dan Martijn Koning neemt deze schone taak op zich. Martijn maakt al meer dan 10 jaar de Nederlandse comedy podia onveilig met zijn grappen. 
 
Leuke deelnemers
Het komt weleens voor dat de bekende Nederlanders en Vlamingen mensen zijn die je helemaal niet zoveel zeggen, maar voor Celebrity Stand-up zijn heel wat fijne bekende mensen gevraagd. Zo kun je zien hoe Roxeanne Hazes, Glenn Helder, Annemieke Schollaardt, Anouk Maas en Patty Brard hun intrede in de Stand Up Comedy doen, maar ook Frank Evenblij, Christophe Haddad, Tony Star, Jelka van Houden, Ferry Doedens en Tofik Dibi zullen op je beeld schitteren met hun grappen. 
 
Celebrity Stand-Up
Stand-uppen is een kunst op zich en niet iedereen is ervoor in de wieg gelegd. Toch durven 12 bekende Nederlanders en Vlamingen het aan. Ze hoeven dit gelukkig niet helemaal zonder hulp te doen, maar krijgen een duwtje in de goede richting van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondent’s Dinner. Vanaf 13 oktober kun je Celebrity Stand-Up iedere donderdag om 22.00 uur op Comedy Central kijken! 

Naar welke celeb kijk jij het meeste uit?